Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Elrond Ñoldor:
:D Bo mam same dobre pomysły.
No ale powiedz. Czy nie jest źle, że na przykład, ty możesz nauczyć się walką buławą. A Canis młotem?. Chociaż praktycznie technika walki jest ta sama?
Ty masz to, ty masz to. Toporów nikt nie chciał. To umiejętności powinny rozdzielać nas pod kątem balansu. Specjalizacje powinny byc mniej restrykcyjne.
Devristus Morii:
--- Cytat: Elrond w 18 Sierpień 2013, 15:05:42 ---:D Bo mam same dobre pomysły.
No ale powiedz. Czy nie jest źle, że na przykład, ty możesz nauczyć się walką buławą. A Canis młotem?. Chociaż praktycznie technika walki jest ta sama?
Ty masz to, ty masz to. Toporów nikt nie chciał. To umiejętności powinny rozdzielać nas pod kątem balansu. Specjalizacje powinny byc mniej restrykcyjne.
--- Koniec cytatu ---
Teoria teorią, ale w praktyce byłoby tak, że każdy latałby z mieczem. I w ten sposób upadłby cały system kowalstwa. Podzielenie broni między organizacjami, umożliwia nauczenie się kowalowi kilkunastu innych schematów broni. Podzielenie to sprawia również, że broń staje się symbolem danej organizacji przez co user jest identyfikowany z daną grupą. W skrócie coś napędza coś, a te coś napędza coś.
Gunses:
Dev, to jest wiadome. I spoko. Ale bułaty dla wampirów? -.-
Devristus Morii:
--- Cytat: Gunses w 18 Sierpień 2013, 15:42:16 ---Dev, to jest wiadome. I spoko. Ale bułaty dla wampirów? -.-
--- Koniec cytatu ---
Wampiry zawsze kojarzyły mi się z postaciami, które szybko biegaja, łamią karki czy swoimi pazurami rozrywają kości albo z takimi którzy mają ostrza i latają w tą i z powrotem zostawiając na przeciwniku rany.
Elrond Ñoldor:
I tu wracamy do sztyletów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej