Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (151/419) > >>

Gunses:
Gordianie:
- Na myśliwych przyjmowałem wszystkich, bez względu na rasę i nie musieli się przemieniać. I każdy kto przyszedł to i tak się chciał przemienić, więc to rozwiązanie nie dawało sensu.

Isentorze:
- A może zrobić kolejny zjazd szefów organizacji Valfden? ;[

Co do broni:
- wardyna jest nie używana, bo jest to broń dwuręczna i NIEPORÊCZNA.
- bułat, wziąłem to bo już nic innego nie można było, został bułat którego nikt nie chciał więc wziąłem ale jest to broń jednostronna i bardziej dla jakiegos typowego woja, który napieprza od góry do dołu ciężkim bułatem.

Dlatego ja bym chciał możliwość nauki sztyletu na 100% bo sztylet jest potrzebny do pozyskiwania trofeów, a jak już i tak ma sie sztylet, to czemu nie walczyc nim na 100%?

Anette Du'Monteau:
Nigdy jakoś nie widziałem by ktoś specjalnie uczył się sztyletów dla pozyskiwania trofeów. Nóż myśliwski, a sztylet to jednak dwie różne rzeczy. Wystarczy choćby spojrzeć na to że sztylet są obosieczne i zwykle zakończone szpikulcem, noże od oprawiania są zazwyczaj jednosieczne  i końcówka się zaokrągla w tył do nieostrej części. Pozwala to nieco lepiej oprzeć palce na ostrzu. Sztyletem to się prędzej pokaleczysz, gdy będzie trzeba jakoś specjalnie manewrować przy oprawianiu.

Gunses:
Ale u nas nie ma jak na razie noży myśliwskich. Gracz jak nie ma sztyletu to nie ma jak pozyskać trofeów. Sam pożyczałem swego czasu sztylet od graczy żeby pozyskiwać treofea.

Anette Du'Monteau:
To chyba tylko tobie się zdarzyło jak na razie. Wcześniej nie widziałem wampirów specjalnie trzymających sztylet do tego. Ja przyjmuje, że po prostu to jest ten podręczny ekwipunek co go nie trzeba wstawiać na wiki. Tak samo jak fajka i te sprawy.

Elrond Ñoldor:
Nie wiem jaki problem dać je w dwóch organizacjach, które są nakierowane na mordowanie. Drogi inne, koniec ten sam. Sztylet bezbłędnie pasuje tu i tu.

I zgadzam się w 100% z Guciem na temat bułatów i wardyn.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej