Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (149/419) > >>

Anette Du'Monteau:
Kiścienie nawet są już na wiki tylko nie ma wprowadzonych specjalizacji. Bodajże ja je proponowałem właśnie dla paladynów swego czasu

Canis:

--- Cytat: Isentor w 17 Sierpień 2013, 21:44:36 ---Osobiście nie mam czasu.

--- Koniec cytatu ---

jest 6 Mistrzów gry prawda? wliczając ciebie... myślę że któryś znajdzie godzinkę czy dwie na sprawdzenie NPCków, tych którzy uczą w organizacjach (jeśli nie mają dostępu jak słyszę to chociażby tutaj podałeś co jest u nauczycieli) i tych poza organizacjami, wliczając tych które za tydzień mają powstać jak to Devcio mówi w nowej lokacji... i
zaproponuje zmiany dla nauczycieli takie, ze każdy będzie zadowolony...

Bo ja chociażby, nie jestem zbyt zadowolony z tego ze główną bronią jaka ma nas wyróżniać spośród innych graczy był młot czy miecz, gdzie miecz jest tak pospolity, ze każdy powinien móc się tego uczyć. Ale bronie jak włócznie, halabardy kiścienie młoty są to dobre propozycje dla paladynów, nie mówię że wszystkie, jak słyszę ma być włócznia, halabarda

Kiścień może? pika? bronie używane w średniowieczu przez wojska... myślę, że i tu by nam nie zaszkodziły.

Devristus Morii:

--- Cytat: Canis w 17 Sierpień 2013, 21:52:08 ---jest 6 Mistrzów gry prawda? wliczając ciebie... myślę że któryś znajdzie godzinkę czy dwie na sprawdzenie NPCków, tych którzy uczą w organizacjach (jeśli nie mają dostępu jak słyszę to chociażby tutaj podałeś co jest u nauczycieli) i tych poza organizacjami, wliczając tych które za tydzień mają powstać jak to Devcio mówi w nowej lokacji... i
zaproponuje zmiany dla nauczycieli takie, ze każdy będzie zadowolony...

Bo ja chociażby, nie jestem zbyt zadowolony z tego ze główną bronią jaka ma nas wyróżniać spośród innych graczy był młot czy miecz, gdzie miecz jest tak pospolity, ze każdy powinien móc się tego uczyć. Ale bronie jak włócznie, halabardy kiścienie młoty są to dobre propozycje dla paladynów, nie mówię że wszystkie, jak słyszę ma być włócznia, halabarda

Kiścień może? pika? bronie używane w średniowieczu przez wojska... myślę, że i tu by nam nie zaszkodziły.

--- Koniec cytatu ---

Zajmę się tym. Przejrzę wszystko dokładnie i zaproponuję podział tutaj. Co Wy na to?

Canis:

--- Cytat: Devristus w 17 Sierpień 2013, 21:54:40 ---Zajmę się tym. Przejrzę wszystko dokładnie i zaproponuję podział tutaj. Co Wy na to?

--- Koniec cytatu ---

Ja będę na tyle zadowolony, ze chociaż ktoś poświęci swój czas. Dziękuję. Bo za przeproszeniem, scena co miała miejsce przed tym co napisałem to było czyste odwalenie fuszerki nie dość że przez graczy to przez MG. Tyle według mnie. Bez obrazy ale takie mam odczucia.

Anette Du'Monteau:
Jak chcesz mogę ci pomóc. Ustali się co nieco, żeby nie było tak że spojrzenie z jednej strony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej