Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Anette Du'Monteau:
Ciężkie pancerze sprzedałem w miarę możliwości i oddałem :P Z niepłytowych wciąż da się robić nieco bardziej lekkie zbroje. Poza tym jeśli taki zabójca nosi nieco sprzętu przy sobie to trzeba pamiętać że ta umiejętność zwiększa udźwig, co się przydaje :)
Isentor:
Pozamieniałem naukę kusz i kija w NPC. Pamiętam jak swego czasu zakazałem edycji NPC w organizacjach, żeby nic nie mieszać w zapisie. Oczywiście nikt mnie nie posłuchał. <ignorant>
W sprawie nauki miecza. Z racji tego, że jest to dość pospolita broń proponuje wprowadzić naukę u Jana ale tylko dla kogoś kto wygra minimum 10 walk na arenie.
Devristus Morii:
--- Cytat: Isentor w 17 Sierpień 2013, 21:15:01 ---Pozamieniałem naukę kusz i kija w NPC. Pamiętam jak swego czasu zakazałem edycji NPC w organizacjach, żeby nic nie mieszać w zapisie. Oczywiście nikt mnie nie posłuchał. <ignorant>
W sprawie nauki miecza. Z racji tego, że jest to dość pospolita broń proponuje wprowadzić naukę u Jana ale tylko dla kogoś kto wygra minimum 10 walk na arenie.
--- Koniec cytatu ---
I to jest dobre, bo aby coś zdobyć musisz się wykazać. Urozmaici to grę :)
Canis:
--- Cytat: Isentor w 17 Sierpień 2013, 21:15:01 ---Pozamieniałem naukę kusz i kija w NPC. Pamiętam jak swego czasu zakazałem edycji NPC w organizacjach, żeby nic nie mieszać w zapisie. Oczywiście nikt mnie nie posłuchał. <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
No to szczerze mówiąc miło by było dać paladynom chociażby broń dystansową (w Gothicu tez paladyni kusz używali), a teraz specjalnością paladynów będą młoty... ok... Ale tak samo często armie używają włóczni i o nie chciałbym się upomnieć, bowiem Vicious uczy jedynie niezrzeszonych, a włócznia dla paladyna pasuje jak i Halabarda.
Gordian Morii:
--- Cytat: Canis w 17 Sierpień 2013, 21:25:22 ---No to szczerze mówiąc miło by było dać paladynom chociażby broń dystansową (w Gothicu tez paladyni kusz używali), a teraz specjalnością paladynów będą młoty... ok... Ale tak samo często armie używają włóczni i o nie chciałbym się upomnieć, bowiem Vicious uczy jedynie niezrzeszonych, a włócznia dla paladyna pasuje jak i Halabarda.
--- Koniec cytatu ---
E tam, paladyn to klasyczny tank. Ma ciężką zbroję, tarczę i coś. Dystansową powinien mieć jakąś magię ewentualnie. ÂŻeby takiego brzydkiego maga czy upiora udupić w miejscu a później z błogosławionego młotka czy miecza przywalić dość konkretnie ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej