Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (146/419) > >>

Anette Du'Monteau:
Mi tylko te diabelskie łuki. Przy charakterze Oterio to jeszcze było z sensem, bo ludzie walczyli głównie łukami. Większy zasięg i w ogóle. Ale przy charakterze zabójców ogólnych i powstaniu jednoręcznych kusz to łuki traci nieco znaczenia. Zabójcy już nie będą polować w lesie na przeciwnika ani nic. Jak potrzeba kogoś zdjąć z odległości to chwytamy ciężką dwuręczną kuszę niczym snajper, jak bawimy się w zamkach, domach i mieszkaniach to zabiera się jednoręczną. A weź naciągaj łuk i strzelaj do człowieka w domu :(

Gordian Morii:
ÂŁuk się powtarza tu i tu. Nikt nie ma kuszy. Więc krukom kuszę a zabrać łuk. Jak wampiry nie chcą kija, to dać go magom, do Paktu, jak ktoś tak bardzo nie chce mieć kostura albo go po prostu na kryształ nie stać to niech chociaż z lagi może komuś pieprznąć.

Hagmar:
I na co zabójcom zbroje niepłytowe? Dać to magom. Edzio chciał też chyba.

Isentor:

--- Cytat: Blaze w 17 Sierpień 2013, 20:48:42 ---Mi tylko te diabelskie łuki. Przy charakterze Oterio to jeszcze było z sensem, bo ludzie walczyli głównie łukami. Większy zasięg i w ogóle. Ale przy charakterze zabójców ogólnych i powstaniu jednoręcznych kusz to łuki traci nieco znaczenia. Zabójcy już nie będą polować w lesie na przeciwnika ani nic. Jak potrzeba kogoś zdjąć z odległości to chwytamy ciężką dwuręczną kuszę niczym snajper, jak bawimy się w zamkach, domach i mieszkaniach to zabiera się jednoręczną. A weź naciągaj łuk i strzelaj do człowieka w domu :(

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gordian w 17 Sierpień 2013, 20:51:26 ---ÂŁuk się powtarza tu i tu. Nikt nie ma kuszy. Więc krukom kuszę a zabrać łuk. Jak wampiry nie chcą kija, to dać go magom, do Paktu, jak ktoś tak bardzo nie chce mieć kostura albo go po prostu na kryształ nie stać to niech chociaż z lagi może komuś pieprznąć.

--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam kuszę miała organizacja, która upadła. W związku z tym jestem jak najbardziej za zaproponowanym rozwiązaniem. Kusze do kruków zamiast łuku, a kij do paktu.

--- Cytat: Aragorn w 17 Sierpień 2013, 20:55:14 ---I na co zabójcom zbroje niepłytowe? Dać to magom. Edzio chciał też chyba.

--- Koniec cytatu ---
Po to samo co magom. Ale myślę, że można dać.

Gordian Morii:

--- Cytat: Aragorn w 17 Sierpień 2013, 20:55:14 ---I na co zabójcom zbroje niepłytowe? Dać to magom. Edzio chciał też chyba.

--- Koniec cytatu ---

A magom na co zbroja? Tarcze magiczne niech się uczą tworzyć i z dystansu wrogów niszczyć. Zabójcy przyda się czasem pancerz. Napad na konwój to nie zawsze pif paf i już. Czasem trzeba wyskoczyć z krzaczorów na straż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej