Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (138/419) > >>

Lithan le Ellander:
ÂŁuki 75 i 100. Gildia myśliwych, a nowych graczy musiałbym do miasta wysyłać, żeby tam sie nauczyli 50% łuku, bo moi nauczyciele tego nie uczą. Tak samo ze sztyletami, które są myśliwym potrzebne do pozyskiwania trofeów - myśliwi tego nie uczą, ponownie muszę wysyłać do miasta nowych aby się nauczyli.

Canis:
w bractwie nauka tylko 100% walki mieczem i młotem a po 50% i 75% trzeba gnać do miasta więc jeżeli Guciu chcesz swoje sobie uzupełnić to zadbaj też o pozostałe organizacje...

Lithan le Ellander:
Canis, GM nie ma wglądu w inne organizacje. Nie wiem co jest w innych, wiem co mam u siebie.

Canis:
No to mógłbyś zaproponować aby nauki specjalizacji u wszystkich nauczycieli w organizacjach uzupełnić o podstawowe poziomy 50% i 75% i jakże przyjemnie byłoby to odebrane przez graczy.

Chociaż jest to nie potrzebne skoro w mieście można się tego nauczyć to co za problem, a poza tym jednocześnie gracz zachodząc do nauczycieli poza organizacją pokazuje ze miasto żyje ;) . Takie moje zdanie jako nowego gracza.

Lithan le Ellander:
Jako nowego gracza? Weź nie ściemniaj. Ale masz rację z tym że miasto żyje przez taki zabieg.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej