Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Patty:
Czyli kompozyty całkowicie znikają?
Isentor:
--- Cytat: Nif w 14 Maj 2012, 19:46:32 ---Czyli kompozyty całkowicie znikają?
--- Koniec cytatu ---
Nie znikają. Można wybrać inne materiały według tego co jest w schemacie. Np. ostrze srebro, rękojeść stal Valfdeńska. Gorzej jak ktoś wcześniej wykuwał miecz z 5 materiałów i dawał to na ostrze. Jak ktoś nie ma życzeń to biorę tylko główny składnik.
Gunses:
--- Cytat: Isentor w 14 Maj 2012, 19:44:13 ---Muszę wszystko zerować i poprawiać od nowa. Więc nie miej mi tego za złe.
--- Koniec cytatu ---
Czy każde zmiany w zasadach gry łączą się z okrojeniem ekwipunku graczy? ;[
To się staje nudne po którymś razie z kolei.
--- Cytat: Isentor w 14 Maj 2012, 19:53:11 ---Nie znikają. Można wybrać inne materiały według tego co jest w schemacie. Np. ostrze srebro, rękojeść stal Valfdeńska. Gorzej jak ktoś wcześniej wykuwał miecz z 5 materiałów i dawał to na ostrze. Jak ktoś nie ma życzeń to biorę tylko główny składnik.
--- Koniec cytatu ---
Ja mam życzenia! ;[ Bestia powinna mieć unikalną broń pod względem wielu możliwych ewentualności. Czyli i trochę srebra (żeby raniło wrażliwych na srebro) i trochę niebieskiej rudy (żeby przewodziło zaklęcia) i trochę czerwonej rudy (żeby można było powstrzymać maga przez atakiem). I co z tym, że broni nie mogą dotykać inni? I że można tworzyć ożywieńców? No kurcze, zawiodłem się i to bardzo.
Anette Du'Monteau:
Mam wrażenie, że rudy powinny na siebie oddziaływać. Jak to jest, że jedna tłumi magię, druga przewodzi i mogą egzystować obok siebie?
Gunses:
Mniejsza z tym. Rozwój bestii i tak jest zatrzymany w miejscu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej