Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (118/419) > >>

Gunses:
Mi samemu ten nasz pomysł się podoba i sam chętnie bym się w to osobiście pobawił. Bo W Gothicach kręciła mnie gra na początku, czyli wprowadzenie do świata, pierwsze zadania, kiedy poznawaliśmy świat i każdego NPCta, kiedy musieliśmy wszystko ogarniać. A potem kiedy już ciskani nami po całej wyspie, po całym świecie tylko żeby zdobywać jakieś małe przedmioty, kiedy wizyta w mieście była tylko taka 1 minutowa, kiedy traciliśmy klimat miasta, karczmy itp... To już było nie fajnie...

Hagmar:
Mam pomysła! Ugrupowania, czyli mini organizacje jak np. Valfdeńska Kompania Handlowa, ugrupowania nie uczyły by niczego tylko zapewniały dodatkową pracę i np. zajmowały się handlem, czy jak np. ja na obecnej wyprawie, korsarstwem. Oczywiście to prototyp.

Julian:

--- Cytat: Aragorn w 25 Marzec 2012, 16:39:27 ---Mam pomysła! Ugrupowania, czyli mini organizacje jak np. Valfdeńska Kompania Handlowa, ugrupowania nie uczyły by niczego tylko zapewniały dodatkową pracę i np. zajmowały się handlem, czy jak np. ja na obecnej wyprawie, korsarstwem. Oczywiście to prototyp.

--- Koniec cytatu ---
A ja do tego proponuje, aby Bractwo ÂŚwitu stało się zbrojnym ramieniem tejże organizacji. Może to działać na takiej zasadzie, że VKH organizuje wyprawę handlową do miejsca X. Bierze ze sobą tabory. Bractwo organizuje ochronę tego przedsięwzięcia.

Eric:

--- Cytat: Aragorn w 25 Marzec 2012, 16:39:27 ---Mam pomysła! Ugrupowania, czyli mini organizacje jak np. Valfdeńska Kompania Handlowa, ugrupowania nie uczyły by niczego tylko zapewniały dodatkową pracę i np. zajmowały się handlem, czy jak np. ja na obecnej wyprawie, korsarstwem. Oczywiście to prototyp.

--- Koniec cytatu ---

Jestem za. Wprowadziłoby to parę ciekawych smaczków i wpłynęło na urealnienie systemu. Jak najbardziej warto sprawdzić, jak to będzie prosperować.

Koza123:

--- Koniec cytatu ---
Popieram. Sensowna propozycja i bardzo mądra.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej