Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
got2:
//Nie żebym spamował.
Jak widzę na wyspie jest tylko jedno państwo. A gdyby tak powstało drugie przeciwne Valfden. Jak dla mnie przybrałoby bardziej interesujący akcent. Poza tym zmiana pieniędzy, powstanie floty i inne pomysły weszły by szybciej.
Sado:
--- Cytat: Marco w 21 Luty 2012, 19:47:13 ---//Nie żebym spamował.
Jak widzę na wyspie jest tylko jedno państwo. A gdyby tak powstało drugie przeciwne Valfden. Jak dla mnie przybrałoby bardziej interesujący akcent. Poza tym zmiana pieniędzy, powstanie floty i inne pomysły weszły by szybciej.
--- Koniec cytatu ---
Brak podparcia fabularnego. Taa, nagle pojawia się zły "król" i namawia obywateli do opuszczenia miast, niespodziewanie budując nową stolicę. Noł łej.
got2:
Próbując bronic pomysłu.
Nie sugeruję że pojawi się nagle jakiś grzyb i zrobi atak.
Po prostu może by się okazało że wyspa nie została całkowicie zbadana i tamto państwo zabrał kilka prowincji.
Mogły by być tak: (ja podsuwam plan, a wy sobie zmieniacie i poprawiacie ew.)
(nazwa państwa)
Nowe królestwo które zaczęła swe podboje. Mimo iż nikt nie wiedział o jej istnieniu, państwo zdołało się rozrosnąć i stworzyć dobą armię. Mimo to jednak ceny tutaj są okazałe, a szlaków i granic pilnuje armia czyniąc kraj świetnie bronionym.
Sado:
--- Cytat: Marco w 21 Luty 2012, 19:55:54 ---Próbując bronic pomysłu.
Nie sugeruję że pojawi się nagle jakiś grzyb i zrobi atak.
Po prostu może by się okazało że wyspa nie została całkowicie zbadana i tamto państwo zabrał kilka prowincji.
Mogły by być tak: (ja podsuwam plan, a wy sobie zmieniacie i poprawiacie ew.)
(nazwa państwa)
Nowe królestwo które zaczęła swe podboje. Mimo iż nikt nie wiedział o jej istnieniu, państwo zdołało się rozrosnąć i stworzyć dobą armię. Mimo to jednak ceny tutaj są okazałe, a szlaków i granic pilnuje armia czyniąc kraj świetnie bronionym.
--- Koniec cytatu ---
A teraz pomyśl tak logicznie. Z Karpat zaczynają nam wyłazić potomkowie sarmatów, którzy chcą walczyć o niepodległość, sugerując, że polskie ziemie należą do nich.
got2:
--- Cytat: Sado w 21 Luty 2012, 19:58:39 ---A teraz pomyśl tak logicznie. Z Karpat zaczynają nam wyłazić potomkowie sarmatów, którzy chcą walczyć o niepodległość, sugerując, że polskie ziemie należą do nich.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mi oto że wyspa nie został całkowicie zbadana
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej