Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (65/419) > >>

Patty:

--- Cytat: Koza123 w 23 Styczeń 2012, 17:47:21 ---To chyba nie jest do końca średniowiecze. Ogólnie, nie lubię, kiedy taką grę fantasy podciąga się pod jakąś epokę, która naprawdę istniała. No, ale wracając do tematu, czy w średniowieczu były rusznice?

--- Koniec cytatu ---
Broni palnej używano w bitwie pod Grunwaldem. Od chyba XIII czy XIV wieku proch był w powszechnym użyciu. Zresztą, zawsze byłem zdania, by możliwie mocno wzorować fantasy na średniowieczu, w końcu fantasy na czymś było wzorowane.

Generalnie, to ja chcę powiedzieć, że takie szpitale to ja popieram całym sobą.

got2:
Marant to nowożytność i fantastyka.
Ale chciałbym dodać pomysł jakiegoś wrogiego państwa dla Valfden, wtedy flota i gildie miałyby co robić no i przy okazji gra Marant zyskała by jeszcze lepszą ciekawość.

Elrond Ñoldor:
No ale wiecie o co mi chodzi. ;[  ÂŻadnemu graczowi nie będzie się chciało tygodniami pić ziółek i modlić się do bogów, by ten nieszczęsny medyk w poprawny sposób nastawił mu kości. Tak samo rana cięta w poprzek klaty dla naszego nowego maga skończyłaby się zgonem z utraty krwi. A nawet jakby zatamowali, to infekcja murowana. Zakony leczyły właśnie takie przypadki? Zwykle były one śmiertelne. Nie było już kogo leczyć. A na naszych wyprawach tylko takie obrażenia zdobywamy. No plus magiczne.

Hagmar:

--- Cytat: the Lord of Gothic w 23 Styczeń 2012, 18:04:32 ---Marant to nowożytność i fantastyka.
Ale chciałbym dodać pomysł jakiegoś wrogiego państwa dla Valfden, wtedy flota i gildie miałyby co robić no i przy okazji gra Marant zyskała by jeszcze lepszą ciekawość.

--- Koniec cytatu ---
Po susunięciu mgły będzie wojna. Pasi?

got2:

--- Cytuj ---Po susunięciu mgły będzie wojna. Pasi?
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mi bardziej o kampanię wojenną...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej