Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (346/419) > >>

Patty:

--- Cytat: Isentor w 02 Sierpień 2014, 13:17:37 ---To w umce zapisałeś poprawnie z tego co Ci wysłałem ale do samego jadu w karach ciężko już było przepisać poprawny zapis? Wrzuciłeś tak samo niepoprawnie jak przedtem.

--- Koniec cytatu ---
Podejrzewam, że zapisane w ten sposób też jest źle?

--- Cytuj ---Istota, która w chwili śmierci posiada w krwiobiegu jad ghula staje się jednym z nich. Jeśli po ugryzieniu lub zadrapaniu przez ghula gracz nie otrzyma antidotum w ciągu 6 godzin umrze. Ponadto otrzymuje karę minus jeden do ilości dostępnych na post finiszerów ze wszystkich wyuczonych specjalizacji walki.
--- Koniec cytatu ---

Rakbar Nasard:
Edzio, to nieco tępawa jednostka. Tak jak te 3 trolle z Hobbita. Umka Alfa pozwala:

--- Cytuj ---Funkcja - Jeśli przeciwnik posiada słaby punkt pt. "uległość", jesteś w stanie zmusić go do zaprzestania walki i ucieczki z pola bitwy.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli ona pozwala również na kontrolowanie zwierzaka np. nakłonienie go do walki przy swoimi boku, to źle zrobiłem i trzeba to poprawić.

Izabell Ravlet:
Samouczek tworzenia broni
Porównanie wersji aktualnej z poprawioną

Siedziałem nad tym już wieki temu, teraz wrzucam tutaj, żeby zwrócić Twoją uwagę.
- "Pocisk - 2/100 sztabki (1%)" - to z naboju. Wrzuciłem "Pocisk - 1/50 sztabki (2%)", już nie pamiętam czemu, ale pytam, jak ma być.
- Ujednoliciłbym "wykuty", "wystrugany", "wyszyty", itp. uniwersalnym "wykonany", co sądzisz?
- Po sprawdzeniu jeszcze ułożyłbym bronie sieczne alfabetycznie, tak jak zapewne były, ale nowe rzeczy wrzucono w dziwnych miejscach. Teraz się z tym wstrzymałem, bo rozpierdoliłoby to porównywanie :)

Isentor:

--- Cytat: Rakbar Nasard w 02 Sierpień 2014, 13:54:46 ---Edzio, to nieco tępawa jednostka. Tak jak te 3 trolle z Hobbita. Umka Alfa pozwala:

Jeśli ona pozwala również na kontrolowanie zwierzaka np. nakłonienie go do walki przy swoimi boku, to źle zrobiłem i trzeba to poprawić.

--- Koniec cytatu ---
Ta umka pozwala na tyle, na ile jest zapisane. Dopiero jej wyższa forma będzie pozwalała na więcej.

--- Cytat: Patricia de Drake w 02 Sierpień 2014, 13:41:20 ---Podejrzewam, że zapisane w ten sposób też jest źle?

--- Koniec cytatu ---
No teraz ok, zapodasz kod?

Rakbar Nasard:
A mojego bandytę daj do bestiariusza (zastąp obecnego). Bo niby jest na wiki, ale niewidoczny.

http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Bandyta

I Ettin.

http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Dyskusja:Ettin

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej