Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (287/419) > >>

Lucas Paladin:
No ja też cały czas mówię o Wadze Miejskiej. Kupować możesz tam dopiero wtedy kiedy Isentor, bądź teraz też Salazar napiszę, że są kupcy i można kupować. Kiedy się ich odwoła, nie będziesz mógł już nic kupować. Albo zwyczajnie nie będzie tak dużego zapotrzebowania. Fakt, można kupić moze i tanio, ale ja za swoją broń słono zapłaciłem.

Nikolaj:
Ja naprawdę nie wiem, czemu ty tego bronisz.

Isentor:
Ceny w wadze generowane są losowo. To znaczy, że teraz mają 10% przebitki, wcześniej miały np. 200% a raz zdarzyło się nawet 400%. Więc to nie jest tak, że mamy tam super tanio, bo najtaniej jest teraz - 10%. Po prostu teraz gracze potrzebowali ekwipunku przed wyprawami i było mało czasu na wytworzenie tego. Nie możecie generalizować tego co dzieje się w wadze na podstawie 1 przypadku.

Hagmar:
Co z tym rapierem i halabardą?  ;[

Elrond Ñoldor:
Chciałbym, aby w tym dziale:

http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/board,133.0.html

powstał nowy temat, pt. "Tablica zleceń"

Każdy gracz, który chciałby, by ktoś zrobił mu jakiś miecz, element zbroi, wyszukaną miksturę czy łuk, pisałby w niej ogłoszenie.

"Drodzy kupcy i rzemieślnicy! Chciałbym zakupić mithrilową kuszę. Kontakt PW."

No i później gadają na osobności, umawiają się, targują z kilkoma kupcami i produkt zostaje stworzony. Aktualnie nie ma żadnego takiego tematu, nie wiadomo za bardzo kto jest rzemieślnikiem, a pisać w każdym sklepie trochę głupio.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej