Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Gordian Morii:
Is dał polecenie tylko w kierunku rapiera.
Elrond Ñoldor:
Ale to trochę dziwnie. Sztylet też kuje, jak rapier. Sztyletem przebijesz, rapierem nie. Dziwna nielogiczna dziwność.
Można by dopisać że kujące i w nawiasie rapier, sztylet i reszta kujących. :P
Anette Du'Monteau:
Sztylet wydaje się masywniejszy według mnie
Gordian Morii:
--- Cytat: Elrond w 15 Czerwiec 2014, 19:03:04 ---Ale to trochę dziwnie. Sztylet też kuje, jak rapier. Sztyletem przebijesz, rapierem nie. Dziwna nielogiczna dziwność.
Można by dopisać że kujące i w nawiasie rapier, sztylet i reszta kujących. :P
--- Koniec cytatu ---
Tylko wiesz, sztylet jest krótszy, a dwa przecież to jest nóż :p jak ściągniesz trofeum :D
Nikolaj:
Mam takie pytanie. Po cholera gracze robią sobie certyfikaty czeladnicze, po cholerę kupują surowce, uczą się schematów, skoro gracz może sobie iść do tego tematu: http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,21901.msg358483/boardseen.html#new powiedzieć co chce dostać, a MG mu z dupy wyciągnie daną rzecz i sprzeda jak najtaniej? Albo się bawimy w handel, czeladzie albo się nie bawimy. Albo dajemy graczom zarobić albo nie dajemy i jedynym źródłem dochodów oprócz tych z posiadanych ziem, będzie arena i zabijanie mobów na wyprawach.
Aktualnie mamy w uj ludzi z certyfikatem. Albo zamknijcie ten temat, albo wywindujcie cenę czterokrotnie. Idziesz do Wagi miejskiej, masz produkt szybko ale w uj drogo. Idziesz do czeladnika, czekasz odrobinę dłużej, ale masz tanio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej