Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Canis:
mogą być też uszyte ze skóry kreshara, lecz Is jak dotąd nie dodał schematów ubrań ze skóry krashera, które wstawiłem... <ignorant> . Lecz wytrzymalsze przez to nie będą akurat... Obecnie tylko skóra Krashera jest dostatecznie elastyczna by użyć jej do stworzenia płaszcza.
Anette Du'Monteau:
Ale nie chodzi o elastyczność płaszcza. Tylko np. taki jaszczur jak ty skorzystał by z płaszcza z wilcza skóra dającego ciepło nocą itd.
Anv:
Elorap. Mam zadanie z Salazarem i się tam pojawił wilk, dało mi to szansę przyjrzeć się takowemu na wiki naszej. Chcę stwierdzić, że ma on spierdolone proporcje. Proponuję zmianę na wilk-jamnik lub wilk-limuzyna, albo zmianę wymiarów stworzenia. Macie tam 1,8 metra długości i 70 cm wysokości (w kłębie się domyślam, tak się mierzy takie zwierza). Dla porównania standardowy wilk z tej planety z której do was piszę ma około 1 - 1,3m długości i 70-85cm wysokości.
Lucjan Vilfild:
Pomyślałem, że mogę się przypomnieć z moim potworkiem. Dodałem go do bestiariusza już jakiś czas temu i dalej czeka na sprawdzenie błędów, albo zaakceptowanie (w przypadku braku błędów).
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Najemnik
Patty:
Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.
Spróbowałem ogarnąć utopca na nowe zasady. Momentami musiałem nieco improwizować, więc może nie być idealnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej