Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (262/419) > >>

Gorn Valfranden:
Proponuje wprowadzenie umiejętności zmiennokształtny.To umiejętność polegająca na zmianie wyglądu.Są tego 2 warianty.Wariant 1-[Dla Kruków] Dzięki tej umiejętności potrafisz zmienić swój wygląd aby podejść ofiarę,zabójstwa  lub kradzieży.Wariant 2-[Dla Magów] Ta umiejętność sprawia że za pomocą swych zdolności możesz zmienić pobliski Tłum,w swoje podobizny co może zmylić wrogów.Natomiast nazwy to były by takie:

Zmiennokształtny-Przebranie
Zmiennokształtny-Zamiana

Co wy na to?

Dragosani:

--- Cytat: Elrond w 21 Kwiecień 2014, 20:19:10 ---http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Spis_zakl%C4%99%C4%87_magicznych#Powietrze_2

Mam dwa "ALE":

1. Czemu zwykłe żelazo może zadać obrażenia zamienionemu w dym bądź w wiatr? Czerwoną rudę rozumiem.
2. Ciało maga ulega przemianie w strzęp dymu. Strzęp jakoś dziwnie brzmi, jakby mówiło o czymś materialny. Nie lepiej było by napisać "kłąb"?

--- Koniec cytatu ---

1. Na żelazo też są podatne zjawy i takie tam. Niematerialne, magiczne stworzenia. Uznałem, że pasuje to do takiego zaklęcia :(
2. Nie :(

Elrond Ñoldor:
Aha. W sumie tak myślałem.

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 21 Kwiecień 2014, 20:53:21 ---Aha. W sumie tak myślałem.

--- Koniec cytatu ---
To co ferment siejesz. <lol>

Gorn Valfranden:

--- Cytat: Gorn z Rivi w 21 Kwiecień 2014, 20:21:10 ---Proponuje wprowadzenie umiejętności zmiennokształtny.To umiejętność polegająca na zmianie wyglądu.Są tego 2 warianty.Wariant 1-[Dla Kruków] Dzięki tej umiejętności potrafisz zmienić swój wygląd aby podejść ofiarę,zabójstwa  lub kradzieży.Wariant 2-[Dla Magów] Ta umiejętność sprawia że za pomocą swych zdolności możesz zmienić pobliski Tłum,w swoje podobizny co może zmylić wrogów.Natomiast nazwy to były by takie:

Zmiennokształtny-Przebranie
Zmiennokształtny-Zamiana

Co wy na to?

--- Koniec cytatu ---

Co wy na to?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej