Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (261/419) > >>

Canis:
Wiele umiejętności się powtarza, lub zostały już spisane przy innych potworkach. Niema problemów już z poprawą większości z potworów, wystarczy przypatrzeć się poprawnemu kodowaniu. W przypadku Kreshara Isu zmienił w mojej propozycji nazwę obrazka i obrazek na nowy, a u wiewiórki to polecił mi zmianę obrazka. Ale zrobienie ich statystyk trwało niewiele czasu, a zarobiłem więcej, niż spędzając miesiąc na wyprawach  <ignorant> . Polecam bo warto :D .

Thor ibn Odyn Grom:
Mi by tam pasowało, mam ten tydzień wolny, więc z czasem nie problem. A moznaby podać jakiś spis rzeczy do poprawienia, albo coś.

Gorn Valfranden:

--- Cytat: Thor Grom w 21 Kwiecień 2014, 20:10:24 ---Mi by tam pasowało, mam ten tydzień wolny, więc z czasem nie problem. A moznaby podać jakiś spis rzeczy do poprawienia, albo coś.

--- Koniec cytatu ---

To by się przydało

Canis:
Kategoria: Potwór

Wszystkie te stworzenia tutaj zamieszczone są niepoprawne, bądź częściowo poprawione. Tylko jak ktoś się podejmie, to niech się przyłoży do tego, a nie robienie "na odwal".Pojedynczo najlepiej i włóżyć w to jak najwięcej starań...

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Salazar w 21 Kwiecień 2014, 20:14:03 ---Kategoria: Potwór

Wszystkie te stworzenia tutaj zamieszczone są niepoprawne, bądź częściowo poprawione. Tylko upominam o przyłożenie się do tego, a nie robienie "na odwal". Róbcie pojedynczo i włóżcie w to jak najwięcej starań...

--- Koniec cytatu ---

Te cośtam/upgrade, to moje.

http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Spis_zakl%C4%99%C4%87_magicznych#Powietrze_2

Mam dwa "ALE":

1. Czemu zwykłe żelazo może zadać obrażenia zamienionemu w dym bądź w wiatr? Czerwoną rudę rozumiem.
2. Ciało maga ulega przemianie w strzęp dymu. Strzęp jakoś dziwnie brzmi, jakby mówiło o czymś materialny. Nie lepiej było by napisać "kłąb"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej