Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (260/419) > >>

Canis:
Nie żebym był pazerny na grzywny, ale jestem wręcz bardzo pazerny... da coś za niego?   <anioł>

Isentor:

--- Cytat: Salazar w 21 Kwiecień 2014, 18:57:42 ---Nie żebym był pazerny na grzywny, ale jestem wręcz bardzo pazerny... da coś za niego?   <anioł>

--- Koniec cytatu ---
Proponuje 500 grzywien.

Canis:
Niech będzie, w końcu trudno nie było ;] .

Polecam każdemu wzięcie się za bestiariusz, by się parę osób wzięło, to w parę dni wszystko by było gotowe. A ile grzywien by się posypało... aż miło...

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Salazar w 21 Kwiecień 2014, 19:00:31 ---Niech będzie, w końcu trudno nie było ;] .

Polecam każdemu wzięcie się za bestiariusz, by się parę osób wzięło, to w parę dni wszystko by było gotowe. A ile grzywien by się posypało... aż miło...

--- Koniec cytatu ---

Była kiedyś taka akcja, wiele osób się rzuciło. Tylko jak Isu zaczął wszystkich z kwitkiem odprawiać, bo było źle, tak szybko się ich entuzjazm skończył.

W sumie będę się nudził trochę od piątku, na wyprawy nie mam jak 'chodzić', to dołączę się. A co.

Isentor:
No a cóż miałem poradzić? Dać im po 100 grzywien i zrobić 90% roboty za 1 osobę, w przypadku, gdy kilkanaście zrobiło wpis na odwal. :P To równie dobrze sam mogę przysiąść i robić. :P

Stare potwory są w 50% gotowe, więc tam wiele pracy nie ma.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej