Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Thor ibn Odyn Grom:
A ja bym proponował zrobić temat, w którym byliby wpisywani gracze, którzy są na wyprawach. Pomogło by to i graczom od różnorakich MPC, jak i szarym graczom, którzy chcieliby założyć misję kilkuosobową, ale nie wiedzą kogo mogą wziąć, no i szukanie po dziale wypraw jest trochę mozolne. :(
Isentor:
Nie prościej wysłać PW i się spytać? Poza tym uczestników masz zawsze wypisanych w 1 poście wypraw.
Rakbar Nasard:
--- Cytat: Thor Grom w 28 Marzec 2014, 21:13:37 ---A ja bym proponował zrobić temat, w którym byliby wpisywani gracze, którzy są na wyprawach. Pomogło by to i graczom od różnorakich MPC, jak i szarym graczom, którzy chcieliby założyć misję kilkuosobową, ale nie wiedzą kogo mogą wziąć, no i szukanie po dziale wypraw jest trochę mozolne. :(
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem, to czyta nie tylko swoje wyprawy to raz. Dwa, taki temat musiałby ktoś na bieżąco aktualizować i nigdy nie stanowiłby rzetelnego źródła informacji, bo aktualizacja nie przebiegałaby automatycznie.
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 29 Marzec 2014, 22:58:05 ---Jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem, to czyta nie tylko swoje wyprawy to raz. Dwa, taki temat musiałby ktoś na bieżąco aktualizować i nigdy nie stanowiłby rzetelnego źródła informacji, bo aktualizacja nie przebiegałaby automatycznie.
--- Koniec cytatu ---
Rację masz, ale i tak sam w sobie pomysł nie był chyba taki zły. A zresztą są też wyprawy do których dołączyć można nawet w samym środku i wtedy chyba nikomu nie chciałoby się cofać do początku żeby wpisywać.
Thor ibn Odyn Grom:
A mam jeszcze jeden pomysł, choć i tak pewnie zostanie zdeptany, ale co by było, jakby co jakiś czas zrobić taką giga wyprawę. Była by ona umiejscowiona w głównym menu obok działu wypraw, mor andor i bractwa pisarza. Nazywała by się np: "Do broni", i w jej trakcie walczyło by się z jakimiś zbuntowanymi rasami. Udział by mogli wziąć normalnie wszyscy, którzy nie są akurat na swojej wyprawie. Byloby to coś w rodzaju takiej walki o przetrwanie. Według mnie byłby to całkiem ciekawy pomysł. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej