Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Gordian Morii:
--- Cytat: Gunses w 02 Styczeń 2014, 23:49:29 ---Nie będzie źle! Dostałem życzenia noworoczne 'żeby Czerwony w tym roku był milszy!' :3
--- Koniec cytatu ---
ale to chodziło o ten czerwony czas u Twojej laski :(
Gunses:
--- Cytat: Gordian w 03 Styczeń 2014, 00:03:52 ---ale to chodziło o ten czerwony czas u Twojej laski :(
--- Koniec cytatu ---
Niee, tu chodziło o Iska! :3
Isentor:
To nie jest temat od przepychanek słownych tylko od zapodawania propozycji zmian. Wszystko wspomniane puściłem mimochodem.
Gordian Morii:
--- Cytat: Gordian w 02 Styczeń 2014, 21:49:40 ---A ja mam taką propozycję do Mistrzów Gry. Mamy wprowadzane tyle nowości do gry a część starych rzeczy nie jest ogarnięta. Czy nie możnaby np. wziąć i zrobić wreszcie ten bestariusz do końca? Bo ciulowo, że jest milion bestii a poprawnych tylko kilka.
Weźcie ustalcie jakieś ogólne mocne i słabe strony i już. Opisy macie ogarnięte w miarę, trofea też. Tylko te staty wstawić i już.
Druga sprawa to wpisywać do wikipedii wszelkie właściwości np. surowców, żeby nie było niedomówień co jest w stanie zrobić czarna ruda jak się jej użyje jako kryształ kostura, a co dokładnie z magami robi ruda czerwona. Bo później jest interpretacji milion sześćset i nikt nie wie jak jest.
--- Koniec cytatu ---
To była propozycja i miała ona podstawy, bo sam widzisz co się dzieje na wiki. A to, że odpowiadają na te propozycje wszyscy, to już nie jest moja wina. Dlatego ja proponuję to ponownie. Bo takie informacje przydadzą się do tego, żeby gracze nie wypisywali bzdur. I odnośnie poprawy statystyk przez graczy to powtórzę się, że gracze chcą grać, a MG powinni im to umożliwiać.
Isentor:
--- Cytat: Gordian w 03 Styczeń 2014, 02:00:41 ---To była propozycja i miała ona podstawy, bo sam widzisz co się dzieje na wiki. A to, że odpowiadają na te propozycje wszyscy, to już nie jest moja wina. Dlatego ja proponuję to ponownie. Bo takie informacje przydadzą się do tego, żeby gracze nie wypisywali bzdur. I odnośnie poprawy statystyk przez graczy to powtórzę się, że gracze chcą grać, a MG powinni im to umożliwiać.
--- Koniec cytatu ---
Rzucam studia i od jutra dodaje potwory. <ignorant>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej