Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (238/419) > >>

Gunses:

--- Cytat: Devristus w 02 Styczeń 2014, 22:16:31 ---Albo odpowie, że prace nad właściwościami czarnej rudy jeszcze trwają xD

--- Koniec cytatu ---
Tak czy siak się nie dowiesz :D

--- Cytat: Gordian w 02 Styczeń 2014, 22:18:26 ---Czyli teoretycznie Gunses powinien być alfą i omegą w przypadku zwierząt, bo to główny myśliwy wyspy, a Zef powinien zajebiście znać się na truciznach, bo to domena zabójców jest;p

--- Koniec cytatu ---
Przecieeeeż ja znam! Ooo! Każde każde... O to jest mrówka!

Devristus Morii:

--- Cytat: Gordian w 02 Styczeń 2014, 22:18:26 ---Czyli teoretycznie Gunses powinien być alfą i omegą w przypadku zwierząt, bo to główny myśliwy wyspy, a Zef powinien zajebiście znać się na truciznach, bo to domena zabójców jest;p

--- Koniec cytatu ---

No tak, przecież zapytają lub dopytają się Isa o daną rzecz i przekaża Wam. Gucio ma o tyle dobrze,ze moze zrobić to jako postać, bo ma krwawy kryształ - centrum wiedzy wampirzej. Co do Blaze to chyba tez jako postać, a jak nie to jako NPC szkolący.

Anette Du'Monteau:

--- Koniec cytatu ---

W teorii tak, w praktyce nie mogę ich nawet tworzyć bo to domena alchemii i magów

Devristus Morii:

--- Cytat: Blaze w 02 Styczeń 2014, 22:23:58 ---W teorii tak, w praktyce nie mogę ich nawet tworzyć bo to domena alchemii i magów

--- Koniec cytatu ---

Ale nie musisz znać systemu ich tworzenia, żeby znać ich własciwości i zastosowania.

Hagmar:

--- Cytat: Blaze w 02 Styczeń 2014, 22:23:58 ---W teorii tak, w praktyce nie mogę ich nawet tworzyć bo to domena alchemii i magów

--- Koniec cytatu ---
Bo ja mam na tobie zarabiać   ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej