Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (23/419) > >>

Anette Du'Monteau:

--- Cytat: Isentor w 18 Grudzień 2011, 21:43:19 ---Za godzinę zajmę się poprawą pozostałych działów. Tak by obrazki były wszędzie jednolitej wielkości. Przy okazji uzupełnię braki.

--- Koniec cytatu ---
Tak jak są np grafiki w działach organizacyjnych to mi się wydaje że nie trzeba pomniejszać i zmieniać

Gordian Morii:

--- Cytat: Isentor w 18 Grudzień 2011, 21:43:19 ---Za godzinę zajmę się poprawą pozostałych działów. Tak by obrazki były wszędzie jednolitej wielkości. Przy okazji uzupełnię braki.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co widzę, część kaplic w świątyni brakuje. Jeśli się nie mylę, to było to na wiki, ale poszukam.

Isentor:

--- Cytat: Gordian w 18 Grudzień 2011, 21:47:36 ---Z tego co widzę, część kaplic w świątyni brakuje. Jeśli się nie mylę, to było to na wiki, ale poszukam.

--- Koniec cytatu ---
Były zabugowane po przenosinach. Przywróciłem tematy.

Elrond Ñoldor:
Ale zajebioza ^^

Elrond Ñoldor:
Można być zalogowanym tylko w marancie, bez logowania do forum O.o I trzeba się logować oddzielnie, co jest złe :/

I takie małe coś co zauważyłem. Jak zwyjly szary user z kilkoma postami będzie wiedział że istije coś takiego jak Marant? Przypomnę, że może nie by zaznajomiony z wszystkimi opcjami forum, i napis "system RPG marant" może zostać dla niego niezauważony...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej