Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Anette Du'Monteau:
--- Cytat: Isentor w 18 Grudzień 2011, 21:43:19 ---Za godzinę zajmę się poprawą pozostałych działów. Tak by obrazki były wszędzie jednolitej wielkości. Przy okazji uzupełnię braki.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak są np grafiki w działach organizacyjnych to mi się wydaje że nie trzeba pomniejszać i zmieniać
Gordian Morii:
--- Cytat: Isentor w 18 Grudzień 2011, 21:43:19 ---Za godzinę zajmę się poprawą pozostałych działów. Tak by obrazki były wszędzie jednolitej wielkości. Przy okazji uzupełnię braki.
--- Koniec cytatu ---
Z tego co widzę, część kaplic w świątyni brakuje. Jeśli się nie mylę, to było to na wiki, ale poszukam.
Isentor:
--- Cytat: Gordian w 18 Grudzień 2011, 21:47:36 ---Z tego co widzę, część kaplic w świątyni brakuje. Jeśli się nie mylę, to było to na wiki, ale poszukam.
--- Koniec cytatu ---
Były zabugowane po przenosinach. Przywróciłem tematy.
Elrond Ñoldor:
Ale zajebioza ^^
Elrond Ñoldor:
Można być zalogowanym tylko w marancie, bez logowania do forum O.o I trzeba się logować oddzielnie, co jest złe :/
I takie małe coś co zauważyłem. Jak zwyjly szary user z kilkoma postami będzie wiedział że istije coś takiego jak Marant? Przypomnę, że może nie by zaznajomiony z wszystkimi opcjami forum, i napis "system RPG marant" może zostać dla niego niezauważony...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej