Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Hagmar:
Cchę wprowadzić buffy dla Bękartów za modlitwy i ofiary składane Rasherowi. Nie wiem tylko jak się za to zabrać i co mogłyby dawać. Liczę na pomoc waszą.
Patty:
--- Cytat: Aragorn w 03 Grudzień 2013, 16:43:45 ---Cchę wprowadzić buffy dla Bękartów za modlitwy i ofiary składane Rasherowi. Nie wiem tylko jak się za to zabrać i co mogłyby dawać. Liczę na pomoc waszą.
--- Koniec cytatu ---
Grałeś w Fable? Tam była taka świątynia Skorma i w zamian za składane mu ofiary z ludzi można było dostać jakieś itemki, a nawet odmłodzenie bohatera. Nie wie, czy da się coś z tym zrobić, ale mi się skojarzyło. Z tym, że tam chyba było tak, że im bardziej przywiązana do ciebie postać, tym większy buff dostawałeś - czy coś w tym stylu.
Hagmar:
ÂŁo matko bosko Isentorowsko! Kiedy ja ostatnio to grałem... nie pamiętam :( I jakoś nie widzi mi się składanie ludzi w ofierze. Lepsze byłyby ofiary z krwi i inne mhroczne rytuały zwiększające pierdolnięcie.
Patty:
--- Cytat: Aragorn w 03 Grudzień 2013, 16:51:44 ---ÂŁo matko bosko Isentorowsko! Kiedy ja ostatnio to grałem... nie pamiętam :( I jakoś nie widzi mi się składanie ludzi w ofierze. Lepsze byłyby ofiary z krwi i inne mhroczne rytuały zwiększające pierdolnięcie.
--- Koniec cytatu ---
No ale imo z krwi to każdy sobie może podejść, chlusnąć na ołtarz z pół litra krwi i zadowolony, że ma buffa. A to w końcu Rasher, bóg śmierci. Buffy od niego nie powinny być za darmo.
Ale wiesz, ja tak to widzę. Jak to widzi Isentor na przykład, to mogą być dwie inne sprawy xD
Aurius:
Wjeżdża mi tu takie składanie na magię krwi ;/ I co nagle wszyscy złapali się za bogów?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej