Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (201/419) > >>

Gordian Morii:
To umówmy się, że pójdziesz walczyć z samymi wilkami 4 i będziesz używał do walki tylko i wyłącznie kostura. Bez żadnych zaklęć i innej magii.
Jak dasz radę, żeby to było logiczne to wtedy będziemy rozmawiać.

KacperGraczPL:

--- Cytat: Elrond w 17 Październik 2013, 08:49:02 ---Ciekawe, że na wyprawach jakoś nikt nie ma nic przeciwko, by rzucać się na 30 przeciwników, gdy samych graczy jest tylko 5. 1:6 stosunek. I wszystkie bestie po kolei padają.

--- Koniec cytatu ---
W otoczeniu możemy wejść np. na drzewo kiedy wilki napadną i wtedy możemy spokojnie zabić bronią dystansową lub magią . Na arenie nic niema poza ubitym piachem i przeciwnikami.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Gordian w 17 Październik 2013, 14:42:33 ---To umówmy się, że pójdziesz walczyć z samymi wilkami 4 i będziesz używał do walki tylko i wyłącznie kostura. Bez żadnych zaklęć i innej magii.
Jak dasz radę, żeby to było logiczne to wtedy będziemy rozmawiać.

--- Koniec cytatu ---

Więc skoro masz rozum, to nie wybierasz sobie aż tylu przeciwników albo inwestujesz w żelazny pełny pancerz. Albo w akrobatykę i lekki i starasz się nadrobić ilość mobilnością. Proste. To Arena Gladiatorów, a nie szkółka niedzielna Respeva.

Gordian Morii:

--- Cytat: Elrond w 17 Październik 2013, 15:13:16 ---Więc skoro masz rozum, to nie wybierasz sobie aż tylu przeciwników albo inwestujesz w żelazny pełny pancerz. Albo w akrobatykę i lekki i starasz się nadrobić ilość mobilnością. Proste. To Arena Gladiatorów, a nie szkółka niedzielna Respeva.

--- Koniec cytatu ---

Tylko, że największy problem jest taki, że ja nie chcę skakać jak sarenka po arenach i zabijać po 5 wilków naraz.
Niestety konstrukcja tej gry sprawiła, że bez tego nie mogę nauczyć się walki na poziome jaki byłby dla mnie satysfakcjonujący. Zresztą poczytaj sobie opisy przeciwników i weź mi powiedz przed którym z nich możesz uciekać skoro równocześnie akcję przeprowadza 6 podmiotów, przy czym ty możesz uniknąć tylko jednego z nich.

Canis:

--- Cytat: Gordian w 17 Październik 2013, 18:57:21 ---Tylko, że największy problem jest taki, że ja nie chcę skakać jak sarenka po arenach i zabijać po 5 wilków naraz.
Niestety konstrukcja tej gry sprawiła, że bez tego nie mogę nauczyć się walki na poziome jaki byłby dla mnie satysfakcjonujący. Zresztą poczytaj sobie opisy przeciwników i weź mi powiedz przed którym z nich możesz uciekać skoro równocześnie akcję przeprowadza 6 podmiotów, przy czym ty możesz uniknąć tylko jednego z nich.

--- Koniec cytatu ---

hmmm... ja nie widzę nakazu, by każda kolejna walka musiała mieć więcej przeciwników... możesz walczyć z 1 czy 2 kretoszczurami stale... no chyba że się mylę i przy 30 walce będę musiał po 10 wilków mieć na arenie.

--- Cytuj ---Nazwa: Wilk
Wymagania: 20 wygranych walk
Nagroda: 20 grzywien

Nazwa: Zombie
Wymagania: 30 wygranych walk
Nagroda: 24 grzywien
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18