Tereny Valfden > Dział Wypraw
Początek przygody - Cross
Crisis:
Cross przyszedł na poligon, bowiem był ciekaw co się stanie. Pozostało tylko czekać na Respeva i początek szkolenia.
1:
Nazwa broni: Uderzenie wiatru
Rodzaj: łuk
Zasięg: 50 metrów
Precyzja: 40%
Opis: Wykonany z 50 kawałków drewna.
Wymagania: Walka bronią dystansową [50%]
2:
3:
4:
Odzienie:
Nazwa odzienia: Kubrak wędrowca
Rodzaj: brak
Typ: strój
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyty z 100 kawałków lnianego płótna.
Wymagania: brak
Pas:0 sztuk złota
Specjalizacje:
Walka bronią dystansową[50%]
Umiejętności nabywane
Umiejętności rasowe:
Dziecię Nalasa - Jesteś wręcz nieśmiertelny. Elfy są długowieczne, dożywają nawet kilkunastu tysięcy lat.
Dziecię lasu - Potrafisz szybko i bezszelestnie poruszać się w zalesionych terenach.
Sokole oko - 50% do precyzji w posługiwaniu używaną bronią dystansową.
Potencjał magiczny - Twoja dusza jest wrażliwa na energie magiczną.
Devristus Morii:
// Z racji tego, że Aragorn jest niedostępny na nieokreślony czas tj. nie wiem do kiedy poprowadzę Ci zadanie. ÂŻeby nie zaburzyć jego toku prowadzenia zadań szkoleniowych, będę używał jego zwrotów i stylu.
-Baczność! Rozkaz wypowiedziany był spokojnym acz stanowczym tonem.
-Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie sir. Nauczysz się tutaj jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Z racji iż jest to poligon, obowiązują tu zasady bezpieczeństwa pracy...z higieną to już gorzej. Spocznij!
Tak mówimy
Tak myślimy
Crisis:
Cross patrzył na Respeva ze zdziwieniem. Dodatkowo, podczas gdy ten skończył mówić, elf wybuchł śmiechem. Chwilę trwało zanim Cross opanował się. Wtedy uśmiechnięty stanął na baczność i zasalutował żartobliwie.
- To co ja mam tutaj robić, sir?
Devristus Morii:
Widzę, że posiadasz broń, a więc udaj się na arenę
Crisis:
Cross posłuchał Respeva i zaczął iść w kierunku areny. Gdy miał już na nią wejść, elf zdjął łuk z ramienia i wziął strzałę, którą przygotował do wystrzału. Wystarczyło wycelować i napiąć cięciwę. W tym momencie Cross wszedł na arenę i zaczął rozglądać się zaciekawiony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej