Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona broń z Gothic II
Guy:
Dla mnie to Magiczne ostrze na smoki i Magiczne ostrze bojowe. Fajnie wyglądają i to drugie jest takie ząbkowane :) To pierwsze też, ale mniej.
Galeria_Ciastek:
Duże ostrze na smoki (nie pamiętam dokładnej nazwy) można je znaleźc w jaskini po prawej jak się idzie do Słonecznego Kręgu od strony Ruin (nie tymi schodami). Pilnowane jest dosyc słabo, bo przez ożywieńców. Obrażeń nie pamiętam, ale spodobał mi się głównie wygląd. Trochę jak Uriziel z G1.
Magiczna Kusza- nie wiem czy to się zalicza, bo to broń z NK, ale i tak napisze. Znajduje się w grobowcu tego Quaqodrona w Jarkendarze i chyba w jakiejś chatce po drodze do niego. Przyzwoite obrażenia no i ten szpanerski wygląd. Mało bełtów do niej, ale od czego są kody :D?
Miecz dwuręczny Palladyna - Nie ma zbyt dużych obrażeń ani ciekawego wyglądu. Jednak świetnie się prezentuje na plecach Bezimiennego - Palladyna.
Pabloo:
Moje ulubione bronie :
Paladyn:
1.ÂŚwięty Kat
2.Gniew Innosa
3)Miecz Zakonu
Są to potężne bronie tylko dla Paladyna ,ładnie wyglądają ,podobają mi się ich nazwy.Często gram Paladynem bo są moją ulubioną frakcją w serii Gothic i wierzą w mojego ulubionego Boga w serii Gothic Innosa.
Duże Magiczne Ostrze na Smoki - potężna broń dla wojownika ,wygląda jak Uriziel z G1.
Kusza ÂŁowcy Smoków - najlepsza kusza w grze ,ładnie wygląda.
Capo:
Ja tam najbardziej lubię orkową zgubę, gdyż ma świetny wygląd i jak na miecz jednoręczny zadaje nie małe obrażenia.
Skarpetus:
Ja lubie takie bronie:
broń jednoręczna-orkowa zguba(super wygląd i duże ob)miecz mistrzowski i rapier(te bronie lubie ze względu na wygląd i jeszcze dla tego że wymagają zręczność a ja pzreważnie w nią pakuje) no i oczywiście magiczne ostrze na smoki magiczne ostrze bojowe(super wygląd i najlepsza broń jednoręczna w grze)
broń dwuręczna-smocza zguba,miecz dwuręczny, runa mocy,ostrze burzy
łuk-łuk bukowy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej