Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zaprzysiężenie Zgromadzenia Cienia
Gunses:
Gunses nałożył maskę Garikowi i rzekł
- Skryty pod imieniem Kirag będziesz przemierzał świat walcząc z potwornościami. Bądź dumą dla swej rodziny i nie zapomnij jakiej rasy krew płynie w Twych żyłach! - rzekł głośno. Podszedł do stolika po kolejną maskę i zwrócił się do Ociana
- Jakie miano wybrałeś dla Siebie i czy przysięgasz przestrzegać kodeksu Zgromadzenia Cienia i dumnie wypełniać jego prawo?
Mogul:
- Ojcze utożsamiam się z moją rasą, więc chcę przybrać imię Nacjo. Będę wiernie i dumnie wypełniał prawo całego Zgromadzenia Cienia po wieki, lub do mojej śmierci.
Gunses:
Gunses nałożył maskę Ocianowi i rzekł
- Skryty pod imieniem Nacjo będziesz przemierzał świat walcząc z potwornościami. Bądź dumą dla swej rodziny i nie zapomnij jakiej rasy krew płynie w Twych żyłach! - rzekł głośno. Podszedł do stolika po kolejną maskę i zwrócił się do Aerandira
- Jakie miano wybrałeś dla Siebie i czy przysięgasz przestrzegać kodeksu Zgromadzenia Cienia i dumnie wypełniać jego prawo?
Vitnir:
- Od dzisiejszego dnia będą mnie zwać Kear. Przysięgam moim życiem, że przestrzegać będę kodeksu i praw Zgromadzenia Cienia.
Gunses:
Gunses nałożył maskę Aerandirowi i rzekł
- Skryty pod imieniem Kear będziesz przemierzał świat walcząc z potwornościami. Bądź dumą dla swej rodziny i nie zapomnij jakiej rasy krew płynie w Twych żyłach! - rzekł głośno. Podszedł do stolika po kolejną maskę i zwrócił się do Nikolaia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej