Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

[ROZWIÂĄZANY] Kamienny strażnik

(1/2) > >>

ÂŚwistak123:
Siema gram magiem i jestem teraz w Jarkendarze i co się okazuje mam cholerne problemy z zabiciem kamiennego strażnika, ogniste runy nie zadają mu żadnych obrażeń a lodowa lanca bardzo mało. Jakim czarem mogę go zabić w miarę szybko i przy małym zużyciu many. Moje umiejętności walki bronią i siły są znikome, wiec spotkanie z takim strażnikiem najczęściej kończy się śmiercią bo zanim zjadę mu polowe hp to on mnie już zabija, a przywoływanie goblinów jest drogie.

MISTRZ KODÓW:
Najlepiej pójdź do klasztoru zamień sie w pedro i wyrzuc klucz do klasztoru.Potem go sobie weź wejdź do klasztoru i  zobaczysz maga parlana i naprzeciw jego skrec równo w prawo(twoje) i zejdz do piwnicy pojdź na lewa strone(jak na prawa to cie zabije mag nawet jak jestes magiemxD) i skradnij z ołtarza swiety mlot jedno uderzenie i zabije kazdego straznika tylko uwazaj bo tam stróżuje nowicjusz potem uciekaj i gdy zrezygnuja z poscigu jestes wolny no i masz mlot.Mysle ze pomoglem:)

Gordian Morii:
Wiesz co to jest kamienny strażnik?

Yeed:
Hm z pewnością lodowe i błyskawice bardziej dadzą mu do wiwatu. Jak masz możliwość to atakuj go z dystansu uciekaj i wracaj na tyle szybko by nie zdążyła mu się siła życiowa zregenerować lub z miejsca do którego nie jest w stanie się dostać. Od biedy wciągnij kogoś z NPC-tów do walki. Strażnik zajmie się NPCtem a ty go będziesz łoił.

Jakie czary masz do dyspozycji, który krąg?

Lord Hejgen:
Powiem tak że ja jak miałem bron 2h na 75% smocza zguba ,  to rozwalałem kamiennych strażników jednym ciosem. Naładuj sobie w 2h zdobądź smoczą zgubę , i idź jeszcze raz na jarkhendar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej