Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

BP - edycja pierwsza

<< < (3/4) > >>

Hagmar:
Gotowy.

Izabell Ravlet:
Obiecuję, pojawią się takie konkursy, skoro lud tak chce. Ale od następnej edycji, żeby nie mącić już tej.

A Dium ma 3,5x jąder, gdzie x=pierwiastek trójkątny z liczby penisów Anva

Adaś:
Jak powiedzieli nie pierdol dawaj pytanie.

Izabell Ravlet:
Teraz zobaczymy kto pierdoli, a kto jest pierdolony.

Przed nami ostatnie pytanie przed ewentualną dogrywką. Jak już zapowiadałem, będzie bezwstydne. A oto ono: "Budzisz się rano w hotelowym pokoju. Czujesz się świetnie, tak jakbyś zrobił coś cudownego. Jesteś nagi. Obok, na tym samym łóżku, leży Adamus/Aragorn/Anvarunis. Jak myślisz, co zrobiłeś/stało się wczoraj?"
Jak zwykle proszę o dwie odpowiedzi. ÂŚlemy!

Zmieniłem nieco zdanie - pojawia się w tym momencie konkurs dla publiczności. Nagroda jest tajemnicą. "Odpowiedz na pytanie zadane uczestnikom, wybierając do tego dowolnego użytkownika TG." Zastrzegam sobie prawo do publikacji tej wypowiedzi.

Przypominam również o konkursie na najlepsze pytanie wymyślone przez publiczność.

Eric:
Wybieram Pienika.
"Noż kurwa. Wiedziałem, że to się tak skończy. Najpierw podsuń ludziom genialny pomysł, przed którym wszyscy będą bić pokłony, a potem użyją go przeciwko Tobie, jak akurat nie będziesz patrzył w zawartość swojego kufla. Pewnie Drago dostarczył im ten jebany eliksir, a potem zanieśli mnie nieprzytomnego do Pienika... Ale gdzie ta miska z rosołem?"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej