Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Przeglądarka internetowa

<< < (3/4) > >>

Szarleǰ:
Zawsze używałem Firefoxa, ale odkąd mam nowego kompa śmigam na Chrome. Podoba mi się wizualnie, cieszy mnie, ze nie muszę za każdym razem jak chce coś wyszukać wstukiwać google.pl tylko wpisuję frazę w pasku adresu i już. Bardzo praktyczna rzecz. No a poza tym ma ładne skórki, zresztą już mówiłem, że pod względem wyglądu nie ustępuje żadnej innej. Jest bardzo estetyczna, no i świetnie się wpasowuje do stylu windowsa 7.

Demonical Monk:

--- Cytat: got2 w 23 Październik 2011, 18:03:24 ---Używam Firefoxa bo jest dobry i szybki.Znajdzie polskie ''hasła'' i jest jednym z najlepszych wyszukiwarek.

--- Koniec cytatu ---

Od kiedy Firefox jest wyszukiwarką?

Julian:

--- Cytat: got2 w 23 Październik 2011, 18:03:24 ---Używam Firefoxa bo jest dobry i szybki.Znajdzie polskie ''hasła'' i jest jednym z najlepszych wyszukiwarek.

--- Koniec cytatu ---
Od kiedy?

Przerzuciłem się na Chroma. Całkiem niezła. Nawet skórkę mam fajną, bardzo. Nadal mam problem z filmikami na YT :/

Elrond Ñoldor:
Dobra, dobra. Już trzy osoby się pytały o tą wyszukiwarkę. Dajmy chłopakowi odpowiedzieć :)

Rikka Malkain:
Wiele, wiele lat temu korzystałem z Internet Explorer, niedługo potem zmieniłem na Firefox a, a całkiem niedawno (wczoraj) zacząłem korzystać z Chroma. Przeczytałem gdzieś, że jest szybszy i takie tam... Pomyślałem, że można spróbować. I jak na razie wydaje się byś lepszy, ogólnie ładnie wszystko wygląda i taki...  jakby to powiedzieć... wygodny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej