Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pytanie dotyczące Patcha 1.73 - Proszę o szybką odpowiedź!
gregory18:
Witam, mam wersję rozszerzoną Gothica 3 i już trochę przeszedłem. Chcę zainstalować patcha 1.73, bo tnie mi się gra, a podobno po zainstalowaniu patcha już się nie tnie, albo mniej się tnie i gdy zainstaluje tego patcha, to będę musiał zaczynać od nowa grę, czy może moje savey pozostaną nietknięte ?
Isentor:
Jaką wersje edycji rozszerzonej posiadasz? Chcesz zainstalować nowszą wersje edycji rozszerzonej, czy tylko patch do Gothic 3?
gregory18:
"Wersja pliku 1.70.25931.29" - to chyba wersja 1.70, nie ? Chcę zainstalować tylko patcha (łatkę v.1.73), bo podobno po zainstalowaniu go gra się nie zacina, itp. I właśnie nie wiem czy jak zainstaluje tego patcha to będę mógł grać na dotychczasowych saveach?
Isentor:
Z Community Patch 1.73 kompatybilne są wszystkie zapisy stanu gry z wersji 1.70 i wyżej. Niekompatybilne są tylko zapisy stanu gry z wersji 1.60 lub niższej. Pamiętaj, że jeśli posiadasz zainstalowany Quest Pack po instalacji Community Patch musisz zainstalować go ponownie.
gregory18:
Ten "Quest Pack" to jest ta "Edycja Rozszerzona" do Gothic 3, tak ? Bo nie orientuje się za bardzo, sciągnąłem Gtohica 3 razem z Edycją Rozszerzoną i pierwszy raz w niego gram.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej