Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

gra mi sie zawiesza

(1/3) > >>

dethil:
Witam wszystkich forumowiczów  Otóż mój problem polega na tym że gra zawiesza się w pewnym momencie, tzn obraz i dialogi, niemożna nic zrobić, muzyka w tle dalej sobie leci i dźwięki otoczenia... Jedyny sposób to CTRL+ALT+DEL, gdy potem załączę grę to po przejściu kawałka znowu to samo, mimo że przedtem grałem np 30 minut albo 1h ;/ ale jak odczekam jakąś 1h to znowu mogę pograć jakieś 30min i zaś zawias... nawet gdy zrestartuje kompa to nic nie pomaga, muzę czekać... ;/

Parametry:
 Windows 7 32 bit
 GeForce 8800 GT 512 MB Ram
 3GB Ram
 Alhlon 64 x2 Dual Core 5600+ 2.90GHz

Może ktoś umie mi pomóc?

Gordian Morii:
Szczerze powiedziawszy to nie wiem jakim cudem uruchomiłeś Gothica II na Windows 7:) Mi się tego nie udało osiągnąć, prawdopodobnie jest to wina właśnie systemu operacyjnego z którym to takie stare gry bardzo rzadko chcą współpracować, nie wiem czy dasz radę zrobić z tym cokolwiek, bo wedle konfiguracji to gra nie powinna chodzić a powietrzem śmigać.

dethil:
też mnie właśnie zdziwiło że w ogóle działa ;D ale nic nie robiłem żeby działała, po prostu zainstalowałem i śmiga, tylko że się wiesza...

Gordian Morii:
No właśnie. U mnie wcale nie wystartuje a u Ciebie się wiesza. Nie wiem, może trzeba czekać na jakiegoś pathe. A w twoim przypadku zapis co 10 minut i już;)

dethil:
tylko że teraz musze czekać dośc długo, bo jak włącze i przejde np od Lorda Andre do placu tam gdzie ćwicząstrażnicy to znowu zawias... ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej