Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Oswobodznie Myrthany

(1/2) > >>

majer:
Zabiłem Zubena, wszystkie miast w Myrthanie zdobyłem, zabiłem orków otaczających barierę a gdy idę się pochwalić do Innosa wyczynami to Bezimmienny mówi że nie jest gotowy. Co robić?? Dziwi mnie sytuacja w Trelis. Ci co mi pomogli zdobyć miasto nadal mają wycięgnięte bronie, muzyka jak podczas bitwy a przecież miasto zdobyte i mam reputacji 28 a nie 100. Co mam robić??

Hakuś:
a czy masz wszystkie artefakty Adanosa, i pogadales z Rhobarem? Rhobar daje ci berlo po przyniesieniu artefaktow i wtedy dopiero mozesz rozmawiaz z Innosem

Garret:
A miasto na pewno zostało oswobodzone?? Miałeś o tym napis że wykonane zadanie?? Poszukaj jeszcze orków w mieście, może nie zabiłeś przywódcy. Jeśli nic ci nie wyjdzie a masz juz wszystkie artefakty to wpisz w konsoli do kdów spawn sh (chyba tak to szło) pojawaia sięg oniec leśny, pogadaj z nim i znajdz opcję oswobodź myrtanę, wybierz to i idz do innosa.

Garret

majer:
Tak był napis, powiedziałem o tym paru osobom, dałem Konradowi puchar i nic. Artefakty oczywiście też miałem i poświęciłem innosowi. Zabiłem też Xardasa. A może Varranckie miasta też trzeba oswobodzić??

Hagmar:
Ni varantu nie trzeba.(ale mozna).wpisz w konsoli spawn sh i wybierz oswobodz myrtane

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej