Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Bitwa Warszawka - 1920 Jerzy Hofmann

<< < (2/3) > >>

Gordian Morii:
Patrząc na zwiastun to myślę, że sama szarża ułanów będzie warta obejrzenia w 3D :]

Adaś:
Ogólnie sam film warto obejrzeć dla tych bitew. :D

Nessa:

--- Cytuj ---Moim zdaniem pasuje. Wybrali go, bo jest jednym z najbardziej doświadczonych polskich aktorów.
--- Koniec cytatu ---
Najważniejszy dla mnie jest talent. Później doświadczenie. Olbrychski to wszystko posiada, ale wizualnie mi nie pasuje. Tak po prostu. Mamy wielu świetnych aktorów, więc wybór mężczyzny o typie urody tak różnym od marszałka mnie dziwi. Co nie zmienia faktu, że na planie był pewnie jednym z najbardziej utalentowanych osób.

--- Cytuj ---Mi się podoba początek, a szczególnie "Witajcie, jaśnie panowie Polacy" i ten uśmieszek.
--- Koniec cytatu ---
Ferency jest świetny. Już mi się widzie, że mogę typować najlepszą postać w tym filmie ;]

--- Cytuj ---Ale masz rację, Nataszka strzelająca z Vickersa bądź Maxima nie pasuje tu kompletnie.
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś w kinie to było coś. Kobieta miała pięknie wyglądać i co najwyżej różnymi intrygami pomóc mężczyźnie, a nie biec na plac boju, mimo że wcześniej była śpiewającą paniusią. Straaasznia uogólniam rzecz jasna, ale I obraz pań bardziej pasowałby mi do tego filmu.

--- Cytuj ---Patrząc na zwiastun to myślę, że sama szarża ułanów będzie warta obejrzenia w 3D :]
--- Koniec cytatu ---
Będą jedynie niewygodne okulary i lepsze kolory pewnie  ;[

Julian:
Ale i tak nie zmienię zdania. Danie roli Bogławowi Lindzie to również strzał w dziesiątkę. Jakoś nie wyobrażam sobie innego aktora, który by dobrze zagrał Gen. Wieniawę-Długoszewskiego. Bo w końcu kto zagra człowieka, z którego kipiała "ułańska fantazja"

Nessa:
Hej, Lindy się nie czepiam :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej