Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Drewno na palisade

(1/3) > >>

Komornik:
Może to i banalne pytanie ale jak zacząć misje "drewno na palisadę" u Henry'ego mam tylko opcje "ucz mnie" może trzeba zostać piratem? bo dopiero co dotarłem do obozu, a w solucjach widziałem tą misje i chce się dowiedzieć jak i kiedy można ją zacząć.

Adaś:
To zależy ile dałeś mu myta.

Mogul:
z tą misją musisz iść do innego NPC'a. Nie pamiętam jaki dokładnie, ale on nie znajduje się w obozie, tylko w miejscu jak idziesz do niego od magów wody. W miejscu gdzie jest przepaść, z której dostajesz premię za wyczyn.

Adaś:

--- Cytat: Ocian w 26 Sierpień 2011, 13:57:55 ---z tą misją musisz iść do innego NPC'a. Nie pamiętam jaki dokładnie, ale on nie znajduje się w obozie, tylko w miejscu jak idziesz do niego od magów wody. W miejscu gdzie jest przepaść, z której dostajesz premię za wyczyn.

--- Koniec cytatu ---
Ale to jest dopiero jak od Henrego questa dostaniesz to wtedy Malcolm albo Owen daje ci te zadanie (nie pamiętam kto nie .żyje :D )

Mogul:
gdy idziesz pierwszy raz do obozu, spotykasz tego Malcolma. On Ci mówi coś o tym drewnie, i dostajesz tego questa. Wykonujesz go gdy idziesz do Henrego i mówisz mu o tym. Dzięki temu, masz tańszy wstęp do obozu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej