Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Pewien PBF

(1/5) > >>

Izabell Ravlet:
Widzę, że jest wielu zainteresowanych, więc chciałbym przenieść dyskusję z Offtopa tutaj. Każdy, kto tutaj napisze, może zadać pytanie (jedno) i ew. napisać co lubi w takich grach, a czego nie lubi. Darlenit słucha głosu ludu.

Co trzech chętnych podam jakąś informację od siebie. Przy liczbie 10 chętnych będę pewny, że reaktywuję grę.

1. Nazwa gry: Midneder

Zapraszam

Mogul:
Nie mam pytań, po prostu chcę zagrać. Nie lubię ograniczać się w jednym.
Albo może pytanie się znajdzie - Twoje ziomki z tego forum będą miały jakieś bonusiaki;>?

Izabell Ravlet:

--- Cytat: Ocian w 25 Sierpień 2011, 13:37:10 ---Albo może pytanie się znajdzie - Twoje ziomki z tego forum będą miały jakieś bonusiaki;>?

--- Koniec cytatu ---

Hmm... Na początku chcę przekonać do gry ludzi stąd i z forum TDMu. Chcę, żeby gra była wyjątkowa, więc zastosuję kilka innowacyjnych rozwiązań. Jednym z nich jest to, że KAÂŻDY gracz na początku dostaje bonus w zależności od tego, jak chce prowadzić postać

Isentor:
To nie jest innowacyjne rozwiązanie.

Izabell Ravlet:
W tej chwili gra nie jest w 100% pełna, ale można już grać, zaczynać historię, więc można już zapoznawać się ze stroną. Teraz piszę temat z opisem ras (może dopiero jutro lub później skończę), ale zapraszam do rejestracji :)

Oto link: http://midneder.thedragonmasters.net/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej