Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
[ROZWIÂĄZANY] W tym miejscu miał znajdować się jakiś błyskotliwy tytuł
Adaś:
W okół bariery to jest zadanie od myśliwego pozbyć się oblężenia, (przy okazji u Rhobara doświadczenie) A miasto wewnątrz chyba wtedy jest wyzwolone ale nie pamiętam :D
Gromak:
W Vendardzie też się dostaje z siekiery, tak w świątyni ktoś daje nawet zadanie żeby ubić pięciu orkowych przywódców.
Mój plan: Oswobodzić Ardeę, Cape Dun i Monterę, później w Silden robić zadania, ale nie zbliżać się do przywódców(bo będą mieli sapy i będą chcieli Cię ubić), po Silden wyruszamy do Nordmaru, zabijanie tam orków(jak i w Vengardzie) nie ma wpływu na reputka u orków. Polecam jak najszybciej nauczyć się Zabójcy Orków, bo bardzo pomaga, a na początku każdej walki bić kuszników/szamanów. Zapisuj też grę przed rozmową c orkiem, bo może dać Ci zadania zabicia buntownika i po co to takie w notatniku? :(
Edit: adamus - w Vengardzie jest tylko ubicie orkowych przywódców, nic więcej. ;p
Gordian Morii:
No właśnie;]
Wiem, że Ardea i Gotha się nie liczą. Ale wyzwoliłem Cape Dun. Więc bez przeszkód mogę wyzwolić jeszcze jedno czy dwa?
Monterę na razie zostawiam w spokoju. A przed pójściem do Nordmaru chcę wykonać wszystkie zadania w Myrtanie i wybić większość bestii. (zabiłem już te trzy trolle w Faring więc chyba postać jest w miarę zbudowana)
Gram trochę mieszanie, bo nie robię z siebie typowego miecznika, ale najpierw napierdzielam z ostrych strzał w kogo się da, a potem dopiero jak niedobitki podbiegną nawalam z miecza.
Devristus Morii:
--- Cytat: Gordian w 17 Sierpień 2011, 22:03:05 ---Ok czyli wasza rada taka: zrób wszystkie zadania w Myrtanie, robiąc z siebie koksa i wyrusz na północ oswabadzając uciśnionych mieszkańców gór. Po przeprowadzonej rozpizdówie udaj się na południe by tam rozwalić system, a dopiero potem gdy będziesz już hardkorowym koksem nieś wyzwolenie Myrthanie? Ok!
Mam jednak jeszcze jedno pytanko.
Jako napisałem wyzwoliłem Ardee, Gothę i Cape Dun.
Jak wpadam do Vengardu to od razu witają mnie pięknym jeb z topora. Rodzi się pytanie. Czy jak nie dam się zabić w Vengardzie uszczuplając populację orków o tych wszystkich, którzy siedzą wewnątrz bariery to miasto jest wyzwolone i liczy się jako kolejne na moim koncie czy jeszcze muszę zrobić rozpizdówkę w tym obozie przed barierą? Bo właśnie nie wiem.
--- Koniec cytatu ---
Mój drogi Ardea, Vengard i Gotha nie wliczają się do liczby wyzwolonych miast.
Możesz uwolnić wszystkie miasta, ale nie rozmawiaj z żadnym przywódcą czy to w Myrthanie czy w Vengardzie gdyż po wyzwoleniu 3 miast i rozmowie z pierwszym lepszym orczym przywódca wszystkie orki będą Cię atakować.
Gordian Morii:
Ale misq ja piszę wyraźnie, że mam zamiar wykonać wszystkie możliwe questy w grze;] Więc jeżeli od razu zrobię rozpiździec w miastach to później będzie mi to nastręczać problemów, których nie potrzebuję. (np. nie wejdę tam, bo może czai się tam orkowy przywódca)
Dlatego pytam czy na bank Vengard się nie liczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej