Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Kampania Wyborcza
Robben:
Głosowałem na partię Palikota. Nie będziecie bić?
Anv:
My nie. Ci dwaj <wskazuje na dwóch nagich murzynów z pokaźną erekcją> coś wspominali, że się im podobasz.
stefan666:
Robben jadę po Ciebie ;/
Isentor:
--- Cytat: Robben w 10 Październik 2011, 20:40:39 ---Głosowałem na partię Palikota. Nie będziecie bić?
--- Koniec cytatu ---
Nie będziemy. Podziękujemy Ci jak się Palikot skuma z Tuskiem i zaczną dymać Polskę na dwa baty.
Robben:
Dziwicie się z tymi głosami. Co Wy myślicie, że ludzie znają się na polityce? Każdy idzie tylko byleby iść i głosuje na PO albo PIS, bo to w końcu dwaj liderzy, więc niektórzy dochodzą do wniosku, że są one najlepshe ze wsystkich i na nie głosują. A Tobie Isku co tak Mikke się spodobał? :P Proponuje naprawdę zajebisty program, ale jest zbyt piękny, żeby był prawdziwy. Zresztą chłop w ogóle nie otrzymuje znaczącego poparcia, więc nie motywuje mnie do głosowania na niego. Ale jestem zdumiony, że Palikot SLD prześcignął. A jeszcze niedawno wydawało mi się, że gówno zdziała z tą swoją partią. A czemu na niego głosowałem? Bo nie miałem specjalnego wyboru. Za PIS-em nigdy nie byłem. PO mi się przejadł. SLD to ciul go tam wie, tak samo i PJN, a reszta jest niewidoczna.
--- Cytat: Isentor w 10 Październik 2011, 21:15:39 ---Nie będziemy. Podziękujemy Ci jak się Palikot skuma z Tuskiem i zaczną dymać Polskę na dwa baty.
--- Koniec cytatu ---
Niech dymają. Dla mnie Polska nie jest najważniejsza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej