Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Godzina "W"
Julian:
--- Cytat: Gordian w 08 Sierpień 2011, 12:09:58 ---Tak samo jak wiele innych.
A z tym się zgadzam. Każdy ma jakieś wartości o które chciał walczyć nawet jeżeli wiedział, że jest na straconej pozycji. Teraz pozostały wspomnienia i pomniki (często żywe) bohaterstwa ludzi, którzy walczyli, bo wierzyli.
--- Koniec cytatu ---
Tak, jednakże bardzo często ludzie zapominają o tym dniu. Dla większości ludzi syrena wyjąca w Godzinę W jest tylko marnym urozmaiceniem wiecznej, człowieczej wędrówki. Należy nauczać młodych o takich wydarzeniach jak PW, może coś zapamiętają i wyniosą tą wiedzę do domu i powiedzą o tym rodzicom.
Gordian Morii:
--- Cytat: Skipper w 08 Sierpień 2011, 17:06:23 ---Tak, jednakże bardzo często ludzie zapominają o tym dniu. Dla większości ludzi syrena wyjąca w Godzinę W jest tylko marnym urozmaiceniem wiecznej, człowieczej wędrówki. Należy nauczać młodych o takich wydarzeniach jak PW, może coś zapamiętają i wyniosą tą wiedzę do domu i powiedzą o tym rodzicom.
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie wystarczyłoby żeby nie oceniać. Jeżeli ma się w dupie, to po prostu zostawić to w spokoju. Niech inni przeżywają mnie nie dotyczy. Finito.
got2:
Dla mnie Polska pokazała że jest silna,ale mimo tonie powinniśmy mówić pochopnie na to wydarzenie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej