Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnicza receptura

<< < (3/3)

Gordian Morii:
//:Talentów nie otrzymasz gdyż bawisz się w MG. Ty nie możesz mówić tego, co mówi NPC. To nie marant I. Tutaj odpowiadasz tylko za swoje czyny. To co mówisz, myślisz, robisz jest wykonywane tylko i wyłącznie przez twoją postać. Nie wiem czemu nikt jeszcze nie zwrócił Ci uwagi na to co robisz, ale póki tego nie zaprzestaniesz nie możesz liczyć na żadne talenty z mojej strony. Wyprawa wstępna miała Cię nauczyć tego jak wyglądają wyprawy. Z tego co wiem Aragorn przekazał wszystko tak jak miało być. Ty dalej się nie stosujesz. W innych tematach znajdziesz zadania oraz wyprawy wykonywane przez innych userów. Poczytaj dowiesz się kto to jest gracz a kto MG i jakie są ich przywileje i obowiązki.

Arti:
Razi mnie po oczach ta czerwień.
Został mi taki nawyk po dawnym Marancie. Postaram się powstrzymywać od puszczania zbyt dużej wodzy fantazji. Poza tym, nawet jakbym nie pisał tego co mówią NPC'e to jak niby miałbyś mi dać talenty za spieprzone zadanie? Nie rozumiem.
btw. nie mogę też pisać dialogów NPC napotkanych typu służka, sprzedawca ryb itp.?

Gordian Morii:
//:Nie. Nic co może zmienić plan jaki ma Mistrz. Ewentualnie można wplatać takie wypowiedzi jak 'Witaj'- rzekła służka do przechodzącej obok przyjaciółki, czy Cholera jak mnie łeb nawala- zachrypiał gość wyłażący z rynsztoka. A kolor jest do zwracania uwag, żeby dotarło;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej