Chcę w końcu zostać cieniem (ranga), więc i tutaj nabiję posta.
Na TG trafiłam jakieś 4 lata temu. Jeszcze byłam takim kotem w gimnazjum (bo teraz jestem już w liceum, a licealiści nie lubą gimbusów. Nie wiem dlaczego. Tradycja taka czy coś, a jak wiadomo z tradycją się nie walczy). Siedziałam przed komputerem i namiętnie grałam w Gothica II. Zapewne miałam problem z jakąś misją, wpisałam cosik w google i jednym kliknięciem znalazłam się na serwisie. Później kolejny klik i weszłam na forum, które, mogę się mylić, przeżywało wtedy czasy swojej świetności. Bywałam tu, bo bywałam, ale jakoś się nie zakotwiczyłam. Kilka dziecinnych postów naszpikowanych emotkami i błędami, domek w Marancie, godziny na komunikatorach z niektórymi użytkownikami, których nadal miło wspominam. Później chyba forum przeszło "remont", Gothic poszedł w odstawkę, a ja znalazłam używki w życiu realnym.
Ale jestem niczym Lessie i powracam. Nie mogłam znaleźć jakiegoś człeczka w 3 odsłonie gry (przyrzekam na pana mego Lucka, że nie pamiętam jego imienia), więc pomocy szukałam tutaj. I jak zwykle znalazłam (dzięki!).