Strefa pomocy > Gothic

Wygląd bezimiennego "nowicjusza"

(1/4) > >>

ork-wiarus:
jak ktoś wie jak się pozbyć włósów obdartych spodni i sprzączek niecz pisze uratuje mi życie błagam piszcie :unsure:

Isentor:

--- Cytat: ork-wiarus ---jak ktoś wie jak się pozbyć włósów obdartych spodni i sprzączek niecz pisze uratuje mi życie błagam piszcie

--- Koniec cytatu ---

Nie rozumiem cię, o co ci chodzi ? Możesz nieco jaśniej to opisać, po za tym co to ma wspólnego z sagą Gothic.  

Robin:
Jemu chodzi o to, że chce sterować w gothicu postacią nowicjusza (łysy, chudy, goły i tylko same gatki)

To jakiś nowy slang 12-latków   ?
- IsentoR

ork-wiarus:
hej po pirwsz nie mam 12 lat tylko 15 a chodzi mi o to że niechce wyglądać jak idiota z kopalni tylko nie chce mieć spodni sprzączek ani włosów

tH.:
Cóż, nadal tródno zrozumieć jednak domysły podpowiadają mi że chodzi tu o odzierz i ogólny wygląd bohatera.

Z włosami nic nie zrobisz, natomiast ze zmienieniem szaty nie będzie problemu. Należy się włączyć nieco bardziej w grę. Bardziej atrakcyjne odzienie zdobędziesz wykonując zadania dla jednego z obozów. Gdy już zdobędziesz względy i zostaniesz przyjety w szeregi, dostaniesz rownież odpowiedni pancerz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej