Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Minusy Gothica 4

(1/4) > >>

Entwhiler:
Jakie waszym zdaniem minusy ma Arcania:Gothic 4? Według mnie głównymi wadami są:
a) poziom trudności - dla mnie ta gra jest za łatwa
b) ilość umiejętności - w porównaniu do poprzedniej wersji jest ich tyle co kto napłakał
c) ilość pancerzy - jeśli dobrze pamiętam jest ich 13
d) bezkarność - można wejść do każdego domu i okraść go bez żadnych konsekwencji
e) brak multiplayera
f) głupi deszcz

Rakel:
Mam być szczery.Gothic 4 Arcania jest beznadziejną kontynuacją gry serii Gothic.A dlaczego?A dlatego że wszystko jest zmienione i nie potrzebnie.Po co dawali jakiegoś wieśniaka?Ja tego nie rozumiem.Myślałem że czwarta część będzie zajebista ale tu się rozczarowałem. ;(

Elrond Ñoldor:
Bo ręka prawa zdzieli po pysku. ;p

Jak wspomniał Arti, gra nie powinna ujrzeć światła dziennego. Jest to zwykły chłam który doprowadził do upadku dystrybutora (z czego jesteśmy zadowoleni).

- fabuła której nie było
- ciotowaty pseudobohater
- umiejętności śmiechu warte
- magia (była?)
- liniowość
- poziom rozgrywki

Retsam1:
Co wy się minusami zajmujecie!? Widać, że idziecie na łatwiznę weźcie znajdźcie chociaż po jednym plusie :D
Plus od mej osoby: jak to ktoś wyżej wymienił pseudobohatyr. Mi on na serio nie przeszkadzał, a wprowadzał do serii coś innego poza "skopał komuś du*ę i tak osłabł, że gdyby miał imię to by je zapomniał". A już w ogóle byłbym z tego bohatyra dumny gdyby potrafił wyrażać własne zdanie o questach zamiast tylko dopytywać się o g*wno warte szczegóły i akceptować je jak leci.
A minusy: pedalski Milten, "orkowie i ich dusza", "en sity i en bale", fabuła która miała, być a jej nie ma, brak interakcji i szczerze mówiąc jest to lista "poruszająca się ruchem jednostajnym prostoliniowym do nieskończoności"
I największy chłam Kufel z EK! Plastikowa ledwie trzymająca się rozdarta dziewucha i błyszczy się jak psu ja*ca na odpuście takim pedalskim "żółto bladym kolorem?" (niestety kobietą nie jestem wszystkich kolorów nie znam :P)
O i mam drugi plus :)
Może pozostawia sporo do życzenia, ale koszulka mi przypadła do gustu. :)
A ogólnie po 2h od zakończenia gry już wiedziałem co śniący ma wspólnego z tymi kobitami! Był zapewne ich tatusiem! :D

Maksous:
Jedynym i największym minusem Gothica IV jest brak w nim Gothica.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej