Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Mag vs Wojownik Vs łowca
Wentres:
Siema tak jak w nazwie nie chce sie rozpisywac rozpisałem sie już ale mi sie komp zresetował :( Prosze o Odpowiedż jagby co mam 4 dzien w gothicu3
Isentor:
Powinieneś sobie samemu przede wszystkim odpowiedzieć jaki rodzaj walki preferujesz. Tzn. walka na dystans czy walka w zwarciu.
Wentres:
Walka w zwarciu Dobra w dystansie też Co jam mam Zrobic!? pomocy nie mow mi tutaj jaka walka lepsza tylko jaka profesja
Isentor:
Możesz wybrać łowce. Preferować styl walki na dystans, a gdy zajdzie taka potrzeba dobijać przeciwników z broni białej. Jest to bardzo opłacalne. Wystarczy pakować mniej więcej po równo w umiejętności strzelania z broni dystansowej i broni białej. Strzelać do przeciwników zadając im spore obrażania i dobijać tych, którzy przeżyją ostrzał i zdążą do Ciebie dobiec. Poza tym typowy łowca ma sporo umiejętności myśliwskich, dzięki którym można czerpać niezłe zyski ze sprzedaży skór i innych trofeów.
Minusem takiej postaci jest walka w jaskiniach czy innych wąskich pomieszczeniach. Zazwyczaj nie mamy wtedy możliwości na długi ostrzał przeciwnika i trzeba szybko przerzucić się na walkę w zwarciu.
Wentres:
JA chyba będe wojem do gustu mi zwierzyna nie przypadła tylko nie wiem czy wybrac 1 miecz i tarcze czy 2 miecze ale to jescze nie znaczy ze nie morzecie komentwac ktora profa lepsza wedlug was
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej