Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

ÂŚwiat Dysku

<< < (2/2)

Nessa:
ÂŚmierć!

Chciałam na tym zakończyć swój post, ale jakoś nie wypada. Podzieliłam się ulubioną postacią, ale dodam coś jeszcze:

Po Pratchetta sięgnęłam 3 lata temu i jakoś leci. Zostały mi chyba do przeczytania jeszcze 3 tytuły w oryginale, ale żadnego filmu/serialu nie tknęłam. Genialne opisy autora wystarczająco nasyciły moją wyobraźnię.
Lekkość, humor, aluzje i świetni bohaterowie to chyba główne zalety ÂŚwiata Dysku. Pozostaje mi się jedynie podpisać pod postami Założyciela Tematu (trudny nick do odmiany Dyumie ;)), bo mój przegrzany musk niestety nie stać na jakąś konkretniejszą wypowiedź.

I oczywiście z całego serducha życzę Pratchettowi zdrowia.

Mogul:
Wiem, że to nie związane ze światem dysku, ale co sądzicie o innym dziele Pratchetta - Nacja? Aktualnie to czytam, gdy skończę, zabieram się za ÂŚmierć, którą dostałem od kuzyna razem z pierwszym tytułem.

Eric:

--- Cytat: Mogul w 22 Luty 2012, 01:50:52 ---Wiem, że to nie związane ze światem dysku, ale co sądzicie o innym dziele Pratchetta - Nacja? Aktualnie to czytam, gdy skończę, zabieram się za ÂŚmierć, którą dostałem od kuzyna razem z pierwszym tytułem.

--- Koniec cytatu ---

Ja nie czytałem. Dobre to było?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej