Tereny Valfden > Dział Wypraw
W poszukiwaniu odpowiedzi.
Anette Du'Monteau:
-Zatem trzeba wstąpić po resztę towarzyszy. Im zapewne też będzie potrzebna pomoc medyczna...
-Przy okazji doktorze Miyano, jest gdzieś tutaj w pobliżu siedziba miejscowych magów? Miałbym jedną sprawę do nich.
Eric:
- Co, że niby Triss? Nawet o tym nie pomyślałem, Aragornie. Poza tym, musiałaby to ze mnie torturami wyciągać, a do tego by się chyba nie posunęła. - powiedział z nutą niepewności w głosie - Prawda?
Hagmar:
Nie no oczywiście że nie...Albercik wychodzimy! Aragorn w końcu się ubrał i zszedł na dół.
Tak, w porcie. ÂŁatwo poznać.
Dragosani:
- Dziękuję. Mogę zapewnić w miarę szybką podróż, więc mam nadzieję że nie oderwiemy pana od obowiązków na zbyt długo. - mag podziękował medykowi.
- Idź do magów i załatw co masz załatwić. Tylko migiem. Będziemy czekali przy trakcie wyjazdowym z miasta. - mag powiedział Zeyfarowi.
Eric:
Diomedes wyszedł za Aragornem. Po chwili przypomniał sobie, że wypadałoby się ubrać. Nie chciał przecież spowodować u kobiet obecnych w karczmie zbiorowej orgii. Wrócił więc do pokoju, pospiesznie wskoczył w swoje ciuszki i zszedł za Aragornem.
- Hm, Zeleris i Zeyfar poszli poszukać kliniki. Idziemy za nimi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej