Tereny Valfden > Dział Wypraw

ANKORVAAT: Zapomniane dziedzictwo

<< < (16/103) > >>

Gordian Morii:
-Jeżeli obiecasz trzymać nerwy na wodzy to możemy iść obaj. W końcu jesteś Draconem, a Draconi byli tu wcześniej. Co do elfów to pewności nie ma.

Dragosani:
- Jaki jest sens takiej obietnicy, skoro nawet ludzie czasami w gniewie niezbyt nad sobą panują? - zapytał, dość logicznie, Dracon. - Ale nie martw się, Mistrzu. Do tej pory jakoś udawało mi się powstrzymywać chęć mordowania wkurzających osobników, więc i teraz raczej dam radę. - może była była to "obietnica" ale zawsze coś.

Gunses:
//Staty: Postać ok. 2 metrowa, stojącej postury. Patrz się w naszą stronę.

- Czuje się za was odpowiedzialny - rzekł Wampir do Magów - Zresztą, mogę zniknąć w każdej chwili. Idę z wami.

Gordian Morii:
//:Ale ja miałem na myśli staty tych miśków co z wody wyskoczyły. Ten jest suprisem.

-To idziemy.- rzekł elf i ruszył naprzód. Po przejściu kilku metrów uderzył kosturem z ziemię tak by kryształ rozświetlił się ukazując ich pozycję. Wiedział, że takie wtargnięcie do obozowiska w środku jak się zdawało nocy, nie byłoby zbyt przyjaznym posunięciem. Miał nadzieję, że widząc nadchodzących istota nie rzuci się na nich w krwawym szale ale i taką możliwość brał pod uwagę.
-Ciekawe jak my się z nim dogadamy, jeżeli okaże się istotą myślącą...- zamyślił się.

Elrond Ñoldor:
Nikolai czekał z grupą. Chciał ruszyć z nimi, jednak go ubiegli i wyruszyli zanim on cokolwiek zrobił czy "napisał". Dla bezpieczeństwa ściągnął kuszę z pleców i załadował bełt, uprzednio naciągając cięciwę. Z dziwną satysfakcją stwierdził, że kusza to wspaniała broń, a ten model który posiadał był swoistą kwintesencją kuszy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej