Tereny Valfden > Dział Wypraw

ANKORVAAT: Zapomniane dziedzictwo

<< < (77/103) > >>

LilithBlade:
- Jak stałeś się Jaszczuroludziem? - Wypaliła bez zastanowienia, lecz po chwili zaczęła żałować. Może Zeleris nie życzył sobie, żeby go tak nazywano? Uśmiechnęła się przepraszająco i mruknęła.
- Nazwa Twojej rasy jest trudna do zapamiętania. A moja głowa a tendencje do przekręcania nazw i słów... - Spłoneła lekkim rumieńcem.
Jej wzrok mimowolnie wciąż przeskakiwał z dracona na księgę.

Koza123:
Tymczasem Konrad nadal zajęty był podziwianiem płaskorzeźb przedstawiających rózne bitwy. Lubił walczyć, ale nie przedkładał tego ponad wszystko. Jego zainteresowaniem cieszyły się również wszelakie płaskorzeźby. Młody łowca sam nie wiedział, czemu aż tak mu się podobają. Mimo to, bardzo lubił się im przyglądać i analizwać każdy, nawet najdrobniejszy szczegół.

Dragosani:
Zeleris o dziwo zareagował całkiem przyjaźnie, gdyż tylko zaśmiał się cicho. Aura radości jaką roztaczała Maureen chyba nieco łagodziła jego goręcą krew, gdyż każdy inny, kto tak by go nazwał miałby problem w postaci silniej, dracońskiej łapy na szyi. I kostura wbijanego powoli w pierś. Bardzo powoli.
- Draconem. - poprawił. - No może nie do końca, gdyż draconi, ci prawdziwi, są czerwoni. Dlatego moją... rasę nazywa się czarnymi draconami. Co prawda nie jest to do końca "rasa", ale nieważne. - nieco spochmurniał na wspomnienie swojej przemiany. To nie było miłe. Ale po uderzeniu serca w miarę pogodny wyraz powrócił na jego twarz.
- Wypiłem specjalna miksturę mutagenną. I moje poprzednie ciało, ludzkie, zmieniło się. Sama przemiana była bardzo bolesna i nieprzyjemna. Ale... ale nie żałuję. - opowiedział.

Isentor:
Isentor uaktywnił portal.

got2:
W chwili gdy Isentor uaktywnił portal, elf schował łuk i wyjął miecz. Spoglądnął na na stronę płaskorzeźby i zobaczył Konrada. Miał ruszyć w jego stronę, ale wyprawa przypomniała mu o tym w porę i poszedł do portalu. Zatrzymał się jednak jakieś 5 metrów przed nim i czekał na resztę drużyny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej