Tereny Valfden > Dział Wypraw

ANKORVAAT: Zapomniane dziedzictwo

<< < (21/103) > >>

Eric:
- Rozumiem, miasteczko. - odpowiedział Diomedes - Na jak długo się tam zatrzymamy? A co do mapy, chętnie bym na nią zerknął, hrabia Cadacus pewnie też, a i nasz drużynowy Dracon wyraża takową chęć. - dopowiedział.

Hagmar:
I ja bym chętnie zerknął. Zwą mnie Aragorn pani. Mam też pytanie, jeśli to była pierwsza kolonia to chyba powinna to być spora metropolia prawda?. Rzekł milczący do tej pory Aragorn

Elrond Ñoldor:
- Aragornie, trzydzieści tysięcy lat...  Przez ten czas upadały i powstawały narody... - powiedział idąc w grupie.

Gunses:
- Niekoniecznie Aragornie - rzekła wampirzyca - Pierwsza, to nie znaczy najlepiej usytuowana... O tu mam mapę. Mała, podróżna. Dużą zostawiłam w wieży, nie będziemy się po nią wracać. Dokładnie portal jest ulokowany o w tym mniejscu. A my zmierzamy do najbliższej osady, tej na południowym-zachodzie.
- Powiedzcie mi... Jak mają się sprawy na Numenorze? Czemu przez 30 tysięcy lat nasze rody były rozdzielone?

Hagmar:
-Racja przepraszam, moje pytanie było rzeczywiście głupie. Na twe pytanie pani powinien odpowiedzieć któryś z wampirów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej