Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Obejrzałeś coś przed chwilą?
Elrond Ñoldor:
W drugiej części, ich niespokojne duchy nawiedzają złego rybaka, który przyczynił się do ich śmierci. Ale zaprzyjaźniają się z jego małą córeczką i wszystko kończy się szczęśliwie. :)
Anmariuss:
yyy, Szybcy i Wsciekli 4 : >
Potem piatke jade! fajne, troche malo scigania, ale Paul Walker i Vin Diesel jak sobie razem robia jakies rzeczy to fajnie to wyglada : D.
Elrond Ñoldor:
Seria Szybkich i Wściekłych jest fajna. Najbardziej podobał mi się Tokio Drift ;]
A ja wczoraj oglądałem film pt. "Harold i Kumar: Ucieczka z Guantanamo Bay" czy jakoś tak (pierwszą część też oglądałem, tak samo zajebista). Film obłędnie pojebany, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Reżyser i scenarzysta sami chyba najbardziej ćpali podczas kręcenia tego filmu.
Nessa:
"Pies andaluzyjski" wprawdzie trwa chyba kilkanaście minut, ale też film. Nie potrafię określić, z czym to cudo się je i nie silę się na interpretacje. O ile w malarstwie surrealizm lubię, to filmem Dali mnie odstraszył i lekko przeraził.
Aż muszę sobie Misfits włączyć dla relaksu.
Nabijamy pościki, nabijamy.
got2:
Film ''Szklanką po łapkach'' jest bardzo śmieszny,polecam go wszystkim.Ten aktor co grał główną rolę zapomniałem jak się nazywa występuje w innych filmach !!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej