Tereny Valfden > Dział Wypraw

Epicka wyprawa po ziółka.

<< < (10/11) > >>

Izabell Ravlet:
 -Do zobaczenia w Atusel... - odrzekł mauren przechodząc przez portal do Efehidonu, a następnie do Atusel, gdzie stanął czekając na resztę grupy

Patty:
I ja przeszłam przez portal, podśpiewując cicho pod nosem smętną melodyjkę. Podróże mnie nudziły. Po chwili wyłoniłam się z teleportu przy portowym mieście.

Hagmar:
-To tera nad morze, i będziemy mogli wracać. Zbieranie roślin to wyjątkowo nudne zajęcie. Drużyna ruszyła z wolna w stronę morskiego brzegu.

Izabell Ravlet:
Po chwili znaleźliśmy się przy brzegu. Czuć było wyraźną bryzę. Darlenit aż westchnął. Jednak nie było czasu na podziwianie otoczenia, trzeba było wziąść się do roboty. Wodorosty, zapewne w wodzie, ale gdzie dokładniej.... rozmyślał mauren brodząc w morzu

Patty:
- No co ty Mruknęłam tylko i ruszyłam wraz z resztą nad morze. W powietrzu czułam już sól, charakterystyczną dla takich rejonów. Przed sobą widziałam już spokojne, łagodne fale. Zapatrzyłam się chwilę w dal, dostrzegając na horyzoncie mgłę, otaczającą naszą wyspę. Gdy dotarliśmy do brzegu, zeskoczyłam z grzbietu i ruszyłam ku brzegom. Wypatrywałam wzrokiem wodorostów. Gdy już je znalazłam, zaczęłam je spokojnie zbierać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej